Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:04:18

LOGOUT.hu

Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8393) Vitee


Vitee
aktív tag

Tesztelgettem tegnap este, de nem az igazi az egész.

Nekem hiányzik az FRTC. Játékon belül, ha korlátozom az fpst, 130-ra, akkor is 140 környékén mozog, ha 120-ra korlátozom, ott már valóban leveszi 120fps-re.
Rivatunert a Cod utálja...
A venti állítás borzalom a korábbi driverhez képest, nagyon hangos alapból, össze vissza állítgatja magát a fordulat, egyszer 2400ig pörgette, a kártya pedig egyre melegebb lett ennek ellenére, aztán egyszer gondolt egyet és mikor bekapcsoltam az undervoltot majd vissza jó lett. Elég vicces :(

A Warzone-os nem teljesen sima futás még mindig megvan sajnos, de már nem tudom eldönteni, hogy ez a játék engine miatta van, vagy az én rendszerem nem tetszik neki.
Amit eddig csináltam, az az, hogy benyomtam az Auto undervoltot a kártyán és kész. De így mintha rosszabb lenne játék alatt.
Ilyenkor 2050-ig megy a kártya, létezik, hogy ehhez kevés a fesz amit beállít autón és amiatt nem fut normálisan? Olyan 1120-1130mv környékén szokott lenni, amit beállít.
Ha manuálisan beállítok tegyük fel 2050-et driverben mekkora feszt. érdemes ehhez állítani? Jó amit autón beállít neki hozzá?
Ha manuálra megyek ott 2150 a legnagyobb érték amit beállít.

Nem tudom már mit kellene állítgatnom, lehet újra kellene húzni a windowst, de én ahogyan tapasztaltam ez konkrétan egyenlő a nullával, és a legtöbb kommentben ahol ezt táncsolják az embernek, majd is megcsinálják, konkrétan nem segít és nem old meg semmit.
Mit gondoltok mivel lehetne még esetleg próbálkozni?

"Life before death, strength before weakness, journey before destination."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.