Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bitpork: 2025, zárás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92
üzenetére
Hát az nekem is, ennyi "hátránya" van, hogy nem 6670-el futtatom tovább. De erősebb így állítólag, úgy is veszem észre mindenben eddig.

Egyébként én úgy igyekszem ezt felfogni, hogy van egy tartalék a gépben, ha a VGA-nak (ne adja ég) bármi baja lenne, ameddig legarizzák, is tudom használni a gépet. Ami fontos szempont, amennyit kell beadandókhoz, tervezésekhez, etc.

Azzal nyugtatom magam, hogy bár nem a leg optimálisabb úton jutottam el a jelen állapothoz, de egy esetleges hibát elhárítottam

-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92
üzenetére
Ez is megnyugtat némileg. Már majdnem átkoztam a sorsot, hogy 1gb-osat sikerült kipréselni csak a keretből, bár azt meglehetősen kedvező áron. Annyira, hogy a nekem is tervezett 7770 helyett ez lett

Aztán mondták azt, hogy ezt a VGA-t meg nem fogja kihajtani az A8. De azért szerintem nem volt hülye döntés, egyrészt ez örök vitatéma, mi mennyire tudja kihajtani ezt és azt a VGA-t. Másrészt alkalmazás-játékfüggő is némileg. Szóval, mindig kipróba és meglátom, és kevéssé hiszek az ilyesmikben amiket olvasok ezügyben

Crysis 3 jól tudom hogy jobban elvan azért pl a fizikai 4 magos rendszereken, mint ahol kevesebb mag-több szál található?
-
Arkennys
addikt
válasz
csiki_92
üzenetére
Hát, nekem az AXtu. szórakozgat néha A75Pro4 es laphoz ami járt. De lehet újratelepítem , hátha észhez tér.

Köszi az infót, nekem 3,4 en megy most, de többet nem is akarok kisajtolni belőle. Majd meglátom, mi hogy megy, és alkalomadtán leírom

Kicsit az is kétségbe ejtett, hogy a 7850 topikban az 1GB-os kártyákat már nagyon lehúzták, hogy azon szénné fog szívatni a laggolással, stb.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ózongenerátor a háztartásban
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest