Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
audi100td #1690 üzenetére
Újabb hazugság/félreértelmezés, a procit egyszer sem keveselltem, csak leírtam, hogy ugyanazt tudja cpu szinten mint amit megvettem használtan 15e Ft-ért.
Mindössze azt felejtetted ki, hogy a Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással
Ezt nem én írtam.Na de én befejeztem mert semmi értelme.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
audi100td #1690 üzenetére
csak meg mertem említeni, hogy használtan van más alternatíva is játékra és még így is vérszemet kaptok.
Mindenki tudja hogy használtan összerakni konfigokat régi alkatrészekből sokkal olcsóbb, én is így csinálok ha jönnek hogy kell egy olcsó gép, de ezt nem kell egy most megjelent termékhez hasonlítani mert értelmetlen, természetesen jogod van eladni ahányszor akarod,
-
atti_2010
nagyúr
válasz
audi100td #1687 üzenetére
Látom a felfogásod nem az igazi, első sorban magasabb grafikai teljesítményt szerettem volna ugyanolyan áron vagy olcsóbban
Egyszer a procit kevesled egyszer pedig a grafikát, de százezerszer elmondták itt a PH-n hogy nem játékra való, akkor minek szaladgálni itt a köröket, ez egy közepes beállításon FullHD -ig jó játszani HD 6670 mellett ezt viszont nagyon kis fogyasztáson. Akinek így megéri az megveszi vagy vár egy kicsit és lejjebb megy az ára. Amiért te meggondoltad magad vagy neked nem érte meg azért nem kell mindenkit lebeszélni róla mert nagyon sok jó tulajdonsága is van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
audi100td #1685 üzenetére
Llano cpu szinten azt tudja mint egy 2-3 éves proci csak kevesebb fogyasztással, ez minden bizonnyal
Ez a legnagyobb marhaság amit mostanában halottam, a BF3 gyönyörűen viszi, gondolom nem a Warner Brosnak akartál renderelni vele, akkor meg mire nem volt jó? Különben is azt írod hogy FullHD akarsz vele játszani, csakhogy ott a proci nem számít annyira mint a VGA.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
audi100td #1682 üzenetére
De láttam, fél év az alaplapra ami a leghamarabb szokott elhalálozni, játék szempontjából egy 4 magos proci teljeset elég tehát mindegy hogy milyen, egy VGA-t meg be lehet gyógyítani a Llano mellé is, de azt nem értem miért vetted meg hiszen mindent láthattál a tesztekben ami lényeges.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Banános Joe #1674 üzenetére
Megtáltosodni nem fognak csak javul valamelyest, de a Trinity már a Pille alapokon fogják gyártani így az egész még egy nagy kérdőjel.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Banános Joe #1671 üzenetére
Ez csak most van így mert még drága, év végére mikor minden a felébe fog kerülni ez kifejezetten egy jó választás lesz, pláne a Dual grafics.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Banános Joe #1666 üzenetére
Ezt mindenki úgy latja ahogy akarja, van akinek jó befektetés van akinek nem, mindenki saját maga kell eldöntse mire van szüksége, nekem egy Llanora volt és azt vettem.
-
atti_2010
nagyúr
A 6850 sokkal izmosabb ezért duálban nem is megy vele, a 6670 a legnagyobb amivel duálban működik de azzal már szépen lehet játszani, azt hogy egy 6850 szintű kártyával duálban menjen elég nehéz megoldani mert az IGP visszafogna a nagyobb GPU-t, persze lehet hogy meg lehetne oldani.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Banános Joe #1640 üzenetére
Viszont ha a Llano csak HTPC-nek és irodai munkákra jó választás, akkor nem értem ezt a sok fícsört.
Nagy a választék így mindenki megtalálja amit keres, mindenkinek másak az igényei, amúgy meg vígan viszi a felső kategóriás kártyákat is.
-
atti_2010
nagyúr
Valaki nem tudja a Realtech Audio manager miért hajtja folyamatosan 25% mind a 4 magot.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1546 üzenetére
IGP-t , GPU-t sohasem volt nagy üzlet tuningolni.
-
atti_2010
nagyúr
Viszont a 42W idle és a 120 W load nagyon -nagyon tetszik.
-
atti_2010
nagyúr
Én is most szenvedek egy A8-al.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #1469 üzenetére
Ha jól tudom az AM2 procik egy részénél soha nem oldódott meg de lehet hogy nem jól tudom, az AOD-t próbáltad?
-
-
atti_2010
nagyúr
Egy X3 720-at használtam Gigával majd egy Asusal, a rettenet és az élvezet közötti különbséget vettem észre, ezt nincs hogy magyarázni hiszen az alaplapon kívül minden ugyanaz volt, ebben a legjobban vérlázító az volt hogy a Giga memória vezérlési hibákra hivatkozott az AMD procik részéről viszont ugyanezek a procik Asus lapokban kiválóan működtek még extrém tuningal is.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #940 üzenetére
Az való hogy én is Asust láttam a melóban ami azzal szórakozott hogy beraktad a procit és kiégette, egyik kedves vásárló hozta vissza hót lila fejel (végül a főnök procit is adott neki), de az egyik legnagyobb üzlet mutatóit nézve mégis a Gigától visznek vissza a legtöbbet, igaz sok közülük csak a Bios miatt de ez a vásárlót nem érdekli.
-
atti_2010
nagyúr
Nincs benne az Asrock és pár egyéb márka, ok osztoznak rajta, de nem tudom miért ilyen meglepő.
Azért mert Vaníliás kifogott 1 selejtet még nem rossz az Asus.
balkoger Nem tudom hol láttad hogy a Giga lehagyja az Asust mert egy Augusztusi hírben az szerepelt hogy egyre csökken az eladásuk a sok selejt miatt és lassan nem az Asusal hanem az Asrockal versenyez.
-
atti_2010
nagyúr
Amúgy meg nem nekem kell bizonyítanom, Asus MSI tudom hogy jó választás, a többiek meg szenvedjenek.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #915 üzenetére
Én a Gigával többször is megjártam , az MSI a kedvencem de ha beújítok egy Llanora csak Asusba teszem. Már minden lapot próbáltam többször is, ha most levágnák a fejem ha rosszat választok csak Asust mernék kockáztatni, nem azt mondom hogy hibátlanok de ha úgy vesszük hogy annyi lapot ad el mint a Giga-Asrock-MSI együttvéve nem rossz teljesítmény. Bar a tesztekből az MSI is tetszett, egyébként az első terv az ECS volt de már nem kell.
-
-
atti_2010
nagyúr
Engem is érdekelne a Dual Grafics tapasztalat, ha valakinek van és leírja megköszönném.
-
atti_2010
nagyúr
Valaki látott tesztet HCF-ben egy 6670-el, valahogy nem találok fogyasztási adatokat, lehet bénán keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest