- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #2931 üzenetére
Az én alaplapom utolsó Biosahoz az a megjegyzés van írva hogy Nvidia inkompatibilitás megoldása, tehát valami azért nem kóser, de attól meg lehet táp kérdés hiszen az a kártya nagyon jó étvágyú.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2882 üzenetére
Az apu 1440*900-hoz való. Csak azt mondtam, hogy nem értek veled egyet abban, hogy fullHD-re megfelelő választás,
Én nem is mondtam hogy FullHD-re megfelelő csak azt hogy nekem megfelel, a WOT megy rajta FullHD-ben rendesen a Crysis meg a legkisebb felbontáson lebutítva, ez nekem néha elég (mert a WOT-al játszom sokat) néha meg nem, de akkor beindítom a HD 6850-es gépet és kész. Viszont mivel itthon dolgozom és egész nap megy a PC túl nagy pazarlás lenne a HD 6850-es gépet járatni, a Llano meg beéri 42W-al játék közben pedig 120W -al és nekem ez tökéletes, máshol ahol 1-2 órát megy a gép teljesen mindegy menyit fogyaszt mert senki nem fog beleszakadni napi +400W többletfogyasztásba.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #2865 üzenetére
Csak a mobil tudja sajnos, talán a Kaveryben ez is benne lesz a GCN felépítés miatt.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #2863 üzenetére
majd ha a 6850es szintje meglesz az igp-nek akkor lesz a jó
Az igaz de hát addig még eltelhet vagy 3-4 év, az a helyzet hogy a WOT amit leginkább játszom az szinte kompromisszumok nélkül megy a többivel ritkábban játszom és akkor átmegyek a fiam gépére, de nagyon sok igénytelen felhasználó van akik mondjuk megelégednének egy FullHD elsimítás OFF FSP 30-40 szintű IGP-vel amit ha a Trinity nem is de a Kavery már teljesíthet.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
fatallerror #2861 üzenetére
A WOT 40 fps el megy 1920x1080 felbontásban, Crysis 2 1280x1024 -ben 30 FPS ezeket próbáltam úgyhogy mondhat bárki bármit. A 6850 már rég a fiam gépében van.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
katt777 #2858 üzenetére
Ha fogalmad sincs az AMD CPU-rol akkor miért írogatsz olyanokat hogy bolhafing meg stb. A procim ami most van a gépben tökéletesen elég mindenre, holnap holnapután pedig úgyis az IGP-t használják számításokra, máris vannak kódoló dekódoló szoftverek amik sokkal gyorsabban futnak a GPU-n mint bármilyen Intel CPU-n, ha te elhiszed hogy mindenkinek egy I7-2600 teljesítménye kell az a te dolgod, kidobott pénz az ablakon, viszont villogni vele a haverek előtt nagyon jó, bar a szomszéd mikor meglátta hogy mennek nálam a játékok dVGA nélkül jobban elcsodálkozott mintha egy I7-2600 benchmarkot mutattam volna neki. Ha haver Sandykájában az IGP meg rég befosik mikor az enyémen még 30-40-50 FPS-el mennek ugyanazok a játékok.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2856 üzenetére
Először azt a dogmát kell megtörnie az amd-nek, hogy ha proci, akkor pentium.
Megmondtak hogy nem akarnak versenyezni CPU-ban az Intelel mert semmi értelme hanem APU-ban szeretnének, ez gondolom azt jelenti hogy mindent beleadnak az APU-k fejlesztésébe, különben is a CPU-ban már nincs túl nagy lehetőség, ha lenne nem szenvednek az Intel hogy egy valamire való APU-t össze gereblyézzen.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
El Kebir #2843 üzenetére
a szivárgó infók szerint, egy jól megtuningolt Llano sebességét hozza majd alapon, az annyira nem egetverő... (csak az intel igp-kel szemben az
)
Annyira nem tudod megtuningolni a Llanot hogy +40% hozzon és mi van ha a Trinityt is tuningolod, szóval az a különbség meg lesz a 2 proci között.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2596 üzenetére
Értem én mit akarsz mondani de ez így nem túl preciz hiszen nem mindenkinek van meg a Crysis 2 vagy a GTA, más játékok pedig éltérően terhelik a rendszert, hidd el nekem hogy ha minden rendben van akkor a Prime 95 es a Furmark nem tehet kárt a gépben, ha meg nincs rajta a hűtő rendesen akkor egy játéktól is megállhat, de a mai CPU-k, GPU-k már nem mennek tönkre olyan könnyen.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2594 üzenetére
De neki most csak a max terhelést kell megnézni arra meg tökéletesek, a többit meg úgyis a valós felhasználás alatt lehet kitapasztalni, nekem is volt hogy tuningoltam a Crysis W, Far Cry 1,2 kitűnően ment aztán nyitottam egy weboldalt és belefagyott, ilyen a tuning.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2592 üzenetére
Amúgy én nem szeretem ilyen progikkal kínlódtatni az alkatrészeket, szvsz felesleges. Adj neki egy Cysis 2-t vagy GTA IV-et
Ezek a szoftverek kimondottan erre lettek kifejlesztve, lehet hogy 1 játék alatt nem jönnek ki különböző hibák, ez nem kínozás, megy vagy nem megy, erre adnak választ és mindenki ezeket használja.
-
atti_2010
nagyúr
Jó lenne pontot tenni ennek a FullHD ügynek a végére még valaki tényleg elhiszi hogy használható felbontáson megy vele a Crysis 2, nekem csak 22 FPS -ot sikerült kihoznom 1680x1050 -en Gamer beállításon produkálni rémesen késett a vezérlés, Advanced-en 18 korul volt és szinte használhatatlan, így sajnos azt kell mondjam hogy aki ebben a felbontásban játszani akar külön kell vegyen egy erősebb VGA-t is vagy legalább egy 6670-et a duállhoz.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
A legolcsóbb megoldás egy 2 magos proci vagy 3 ami kevesebbet fogyaszt, amit ajánlottam az nagyon jó fogyasztás/teljesítménnyel rendelkezik de lapot is kell cserélni hozzá, vagy vársz a cserével ameddig jön a Trinity de az sem lesz olcsóbb csak esetleg jobb viszont a lapcserére ott is szükség lesz.
-
atti_2010
nagyúr
Tudom hogy külön VGA de nekem is egy 6850-em van a másik gépben és nem tudtam honnan van +25W IDLE fogyasztás, aztán olvastam hogy DVI/HDMI egyidejű csatlakoztatásnál máshogy veszi vissza az órajeleket a VGA.
fury71 A 4850 szintet, még a 4670 szintjét sem hozza ez integrált IGP és kicsi a memória savszelessége.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2415 üzenetére
hogy az AMD azt mondja, június: láttuk, mi volt a Bulldozer-rel is...
Azért a Trinity már egy ideje működőképes és a mobilos cuccok már szállingóznak, a Llano egyáltalán nem volt drága induláskor csak később nagyon elromlott a forint és a hiány miatt a kereskedők is felverték az árakat.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
echterion #2410 üzenetére
Viszont az nem olyan lap mint az enyém és könnyen meglehet hogy azon működik mert nincs rajta a 2 jumper ami az enyémen van J6-J7-ról beszélek nálam az váltja a DVI-HDMI-t és nyilvánvaló hogy mindkettőbe nem lehet bedugni viszont a stabilitása nagyon jó, nálam meg nem volt szempont a HDMI-s dolog.
-
atti_2010
nagyúr
Eleinte azt hittem hogy rosszul választottam lapot, most már látom hogy nem.
-
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tibor_560sec #2278 üzenetére
[link] Ebben is megy jól a tuning, de azért azt ne feledd hogy a Llano nem tuningra lett csinálva és még néhány gyerekbetegsége is van, ha véletlenül nem sikerül az egekbe húzni akkor úgy kell elfogadnod ahogy van.
Még valami, minél gyorsabb ramokat szeret és mindenképpen dual chanell-ben legyenek mert különben nagyon belassul a GPU. -
atti_2010
nagyúr
Én a Vantage tesztet használom, tudom hogy a játék tesztek hitelesebbek de most nem összehasonlítunk GPU-kat csak a növekedést vagy a csökkenést vizsgáljuk arra meg tökéletes, a CPU benchmark részt ki lehet kapcsolni hogy rövidebb legyen és Performace beállításon futtatom ez olyan közepes.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest