Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frigetrus

aktív tag

válasz Arkennys #6648 üzenetére

Ha nincs pénzre rá, akkor érdemes várni, mire lesz pénze rá... Pláne, hogy nem is olyan drága már egy megbízható táp. Inkább venni kell normálisat, mint, hogy az egész gép tönkremenjen. Akkor mégis mennyi pénz megy a kukába?
    Abszolút nem érthető, hogy ilyet szerez bárki is, egy több-tízezer forintos számítógép kiszolgálására!!!

Normális alatt pedig bármi olyat értek, amit ajánlanak a tápos topicban, akár már hosszú évek óta.
    És most jöhet a példálózás az FSP-vel... Nem is drága egy 350W-os, de legalább jó minőségű és 8-9 ezer Ft között van valahol.

Van valami probléma talán a mondandómmal?

Volt nekem is régen Codegen, amikor még tudatlan voltam... Ajándékba odaadtam havernak úgy, hogy mondtam, hogy csak az ő felelőssége ha beteszi a gépébe. Tönkre is ment fél éven belül, füstjelekkel adta a gazdája tudtára, hogy ennyi volt. Szerencsére a gépnek nem lett semmi baja. A táp "450W"-os volt, egy kis 478-as tokozású Celeront kellett vinnie, egy HDD-vel, 9600-proval, és 256MB rammal.
    Azért mert neked működik, attól még nem lesz jó/megbízható márka. Rengeteg tapasztalat szól a fórumokon ellene, és az összes többi gagyi táp ellen is.

Új hozzászólás Aktív témák