- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
válasz
Arkennys #6648 üzenetére
Ha nincs pénzre rá, akkor érdemes várni, mire lesz pénze rá... Pláne, hogy nem is olyan drága már egy megbízható táp. Inkább venni kell normálisat, mint, hogy az egész gép tönkremenjen. Akkor mégis mennyi pénz megy a kukába?
Abszolút nem érthető, hogy ilyet szerez bárki is, egy több-tízezer forintos számítógép kiszolgálására!!!Normális alatt pedig bármi olyat értek, amit ajánlanak a tápos topicban, akár már hosszú évek óta.
És most jöhet a példálózás az FSP-vel... Nem is drága egy 350W-os, de legalább jó minőségű és 8-9 ezer Ft között van valahol.Van valami probléma talán a mondandómmal?
Volt nekem is régen Codegen, amikor még tudatlan voltam... Ajándékba odaadtam havernak úgy, hogy mondtam, hogy csak az ő felelőssége ha beteszi a gépébe. Tönkre is ment fél éven belül, füstjelekkel adta a gazdája tudtára, hogy ennyi volt. Szerencsére a gépnek nem lett semmi baja. A táp "450W"-os volt, egy kis 478-as tokozású Celeront kellett vinnie, egy HDD-vel, 9600-proval, és 256MB rammal.
Azért mert neked működik, attól még nem lesz jó/megbízható márka. Rengeteg tapasztalat szól a fórumokon ellene, és az összes többi gagyi táp ellen is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest