Új hozzászólás Aktív témák

• ArmanD.

őstag

válasz ESP #6630 üzenetére

Hát figyelj én az Asrock A75-HVS-emmel nagyon meg vagyok elégedve ugyanis a végletekig ki tudom tuningolni benne a procit meg a ramokat is. Iszonyat jó a ram kezelése nálam az 1866-os Crucialokat 2400-on 10-10-10-30 1,65v-on simán vitte a procit is 3600 ig simán meg ott kezd vége lenni mert irreálisan több fesz kell neki már utána nem éri meg. FSB-t 128-ig tudom feltekerni ott kapom a 2400-as ramfekit. Igaz ha FSB-t basztatott eléggé kihat a a többi interfacre pl AHCI-ban olyankor nem tudom nyomatni az SSD-t mert instabil tőle a rendszer ez az egy rákfenéje van a chipsetnek tuning téren. Mondjuk van a laphoz egy tuningolos bios is igaz még nem tettem fel de elvileg több finombeállítás funkciót el lehet érni vele a laphoz igaz csak komoly hozzáértőknek és saját felelősségre ajánlják. De szerintem ennyire mélyre felesleges belemenni mert rizikós lehet. A55-öt felejtsed el sokkal kiforottab az A75 nomeg sok extra USB3 sata3 megéri a pénzét. Jahh és egy jó házhűtés bőven elég a lapnak vagy egy ráfujó procihűtő ugy tuninghoz is elegendő hűtés fog kapni nem lesz gubanc :)
    Jahh és a minap egy kis móddal kicsikartam belőle az X-FI MB2-őt is :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés