- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
westcoastog #4857 üzenetére
Nem, mert az asztalon volt ház nélkül. Sajnos a szobámban is elég meleg van és szellő sem volt nagyon. A kondik rettenet forróak voltak, máson nem éreztem, de ráállítottam egy 12centis ventit, ami hidegen tartott szinte mindent és akkor egy hétig nem is láttam ezt a problémát.
Most viszont benne van minden a házban, dual 12centis venti, plusz a táp is szív le minden hőt és az alpin is eléggé hűt. Ezek ellenére ma ill. vasárnap is láttam a hibát. Előbbi magától elmúlt és megint csak azon az adott weboldalon jött elő, utóbbi napon filmnézés közben nekem is a kép tetején egy kis csíkban villódzott néha.
Hűtés nélkül egyszer nekem egész szépen beragadt a kép, az már nem volt messze attól amire azt mondanám, h szétesett az egész(asztalostul, firefoxostul), de restart után semmi nyoma nem maradt.
Mindezek ellenére emlékeztet a jelenség a vga ram melegedésre, még a régi szép időkből, de az meg ugye nem múlik el magától, ill. terheléssel reprodukálható, de jelen esetben semmivel sem sikerült direkt előcsalni a hibát.
Ezért is alapból én inkább vagy a deszkára gyanakodnék vagy az APU-ra.MZperX75: Csak a lapunk, meg az APU-nk közös. Persze ettől még simán lehet memória is.
Ja egyébként a CPU-Z nem tudom, h mennyire megbízható, nyilván nem annyira, de tagnap win update közben pislogtam rajta, volt amikor 3Ghz felé is emelkedett a proci igaz nem fixen. Szorzó 28-szoros FBS meg 99,5 és 111 között ugrált. Tökre örültem neki, míg egyszer egy pillanatra, nem láttam majdnem 600as FSB-t is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest