- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbmfan
senior tag
válasz
KROK640 #99267 üzenetére
az bizony, építettem ezekből anno jó pár száz gépet. intel vonalon P4P800 volt még ilyen, minden másfeledik sulinetes gépbe ennek valamelyik variációja került. vagy ha monitornak és nyomtatónak is bele kellett férnie a 120 ezerbe akkor P4S533-MX vagy P4S800-MX 1.7 GHz-es Cerkával, 256 Mega RAM-mal, hadd örüljön a gyerek. aztán írtam a sztorikat számtech boltos topikba ilyenekről, hogy jöttek picsogni miért nem megy az aktuális csúcs játék az integrált szutyokkal... mikor kérdezték, hogy mit kell cserélni, hogy menjen csak azt mondtam, hogy a ház maradhat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest