Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
frescho
üzenetére
A legutóbbi MAC amit láttam egy durván túlárazott I5-ös volt 8 vagy 16GB RAMmmal, már nem emlékszem. Meg is állapítottam, hogy ennyiért már van ugyanolyan gen I7 és 32GB RAM is.
Ugyanakkor ahogy Jokeph is írta a céleszközsége az ami miatt értékes.Másik oldalról én a saját gépemen (10th gen I5 6C12T 4GHZ, 32GB RAM, RTX3060 12GB VRam, 1.5TB SSD, 6TB HDD) szoktam videót vágni és nem mondom, hogy elképzelni sem tudok gyorsabbat, de teljesen megfelelő a gép reakció ideje. Amikor nagyfelbontású légifotókkal dolgozom, ott érzem igazén mekkora előrelépés ez a gép az előzőhöz képest (és hogy mennyire jó dolog a 32GB RAM meg az M2 SSD)
De játéknál is : van egy RTX3080-asom az abszolút overkill FHD-re, úgyhogy az RTX3060-ast használom mostanában. Minden játék amit próbáltam megy ULTRA beállításokkal. Egyedül ha a ray tracinget bekapcsolom a DLSS-t meg ki, akkor ismerkedek meg az FPS Drop hatásaival, de ha úgy nézzük ez egy olyan helyzet mikor minden nehézséget odaadok VGA-nak miközben segítséget nem kap.
-
Pikari
veterán
válasz
frescho
üzenetére
Ami toolokat idéztem, nem voltak sosem a GNU projekt részei, ezért is nem említettem meg őket név szerint. Az osx amúgy nem bsd alapú, de valóban sok kódrészletet szedtek ki a freebsdből is, viszont főleg az userland szintű részeket nyúlkálták le onnét is, nem magát a kernelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Nyomtató topik
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun