Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #86535 üzenetére
Csinálhatunk olyan versenyt is, ahol nincs lodozás, csak akik vannak HWBOT-on is, azoknak szívás, ha emiatt duplán kell mérni, állítgatni. Alpi. eredménye is lodolós volt, vagy nem? Mintha említette volna, de nem vagyok benne biztos. Illetve azért is logikus számomra, hogy használta, mivel HWBOT-ra is feltöltötte, oda meg nem lenne logikus lodolás nélküli eredményt feltölteni.
Perpill nem tudom, mennyi lenne ilyen végig szépen kinézősen futtatva, de mérhetek majd úgy is. Ezressel kevesebb kábé.
Egyelőre próbálom elérni a 33k-t, csak sehogy se sikerül. De még próbálkoznék holnap is.Alpi.: Ennyire azért nem érdekel a dolog, talán majd idővel. Nem vagyok profi, csak érdekel a pontgyűjtés, de végtelen időt azért nem áldoznék a témára.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest