Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc összefoglaló szerkesztés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #85163 üzenetére
Nekem is volt bajom az ADSL-el, mikor 16Mbitre emelték a falumban a 8-ról, akkor mindenkinek alig ment 4-el vagy annyival SE...
Kezdtem 1Mbitel első nap emelték 512-ről ...
Nekem is volt h re vezetékelték, de akkor földet kellett ásni rendesen... Mégse bírta, a 16Mbit, a 2Mbitet se bírta, de az a tőlterhelt DSALM hibája volt.A UPC meg behozta a szemközti oszlopról.
Athlon XP operett : Hogyne kedvelném! Ezek a CPU-k egy legók, akik szakértői kezekre vágynak és sokkal több van bennük mint hinné bárki is.
Nagyon remélem, hogy az áll leesős képek megfelelnek majd neked és persze igyekszem is. Rajta vagyok a témán, de mintha az istenek nem akarnákelőbb egy covid, majd egy Ukrán háború (van török és orosz is a nagy csapatban).
De előbb ha lehet a csapatomról tudnék valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest