Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #84636 üzenetére
Ezen kár megsértődnöd, a Logout egy halott platform, lófasz se olvassa, én se. Magamtól sose tévednék rá, nemhogy ott keressek retró tartalmat
Ez egy olyan hobbi, ami az emberek kis részét érdekli, még a számtech iránt érdeklődésűek között is elenyésző, még kevesebb, aki érdemben hozzá is tudna szólni.
Ha megtekintéseket akarsz és hozzászólásokat, a népesebb külföldi vagy az 1-2 legnagyobb magyar retrós Fb csoportokban vagy Discord szervereken érdemes próbálkozni.Ha én írnék a kedvenc IBM laptopjaimról egy cikket Logoutra, a 90-es évek eleji kis kedvenceimtől a 2010-es utolsó kis kedvenceimig részletes hw és sw tesztekkel és összehasonlításokkal meg minden, azt szerintem még ennyien se kérnék le.
Az átlag népesség számára az informatikai hulladékkal való bűvészkedés értelmezhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen autót vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 13 4G
- További aktív témák...
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest