Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
rémlik, hogy azon az úton már lefelé menet is volt galiba: már az M5-ön jöttem rá, hogy az iGO alatt csak magyar térkép van... itthon hiába volt wifi egyik másik benzinkúton, nem akart működni a torrent letöltés... ellenben a szerb omv kutakon ment!
a képeimet elnézegetve jutott eszembe, hogy hogyan is volt ez az R7000... a felbontással volt gond: az integráltra kötve az 1024x600 natív felbontású monitort mindenáron 1920x1080-al küldte meg oda-vissza skálázgatva, és ronda lett a végeredmény... az R7000-el egy moddolt kábellel meg tudtam csinálni, hogy a monitor DDIC EPROM-ja helyet egy sajátot kötöttem rá, és ezzel sikerült natív 1024x600-ra kényszerítenem és gyönyörű 1:1 pixel mapping-es képet elérni
terveztem hogy szintbe süllyesztem, de kiderült hogy egy picit szélesebb a monitor karimája, aztán maradt így évekig
ide került fel az alaplap is fejjel lefelé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash Shadow Pro
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest