Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Nem volt írásvédett a floppy és vírusom se volt. Teljesen frissen telepített rendszerrel próbálkoztam. Ráadásul az EXE fájl is egy saját programom, amivel a különböző utasítások végrehajtási idejét tesztelem. Múlt héten még teljesen jól ment ezen a gépen. Csak most a Win98 és Win2000 mellé felraktam egy XP-t is ( mindhárom OS-t most raktam fel frissen ). Érdekes módon, az megoldotta a problémát, hogy az első Windows API hívás után ( program fejléc és verzió kiiratása ) beraktam egy kb. 0,1mp-es várakozást. Olyan mintha valami hiba lenne az I/O rendszerben... de nem értem a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- 2. és 3. generációs processzorok.
- i3-8100
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
DarthSun