- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun #74577 üzenetére
Hát én tartok, és örülök neki. (3 év volt, mire összejöttünk, amikor megismertem neki is volt más meg nekem is, aztán meg jött egy hosszú egymást kerülgettük időszak) és momentán eszemben sincs lecserélni. Pont olyan hülye mint én
, emellett remekül főz, és más téren is remek, plusz jól is néz ki, szóval na ... mint egy csúcs 1400S Tualatin jó kiépítésben
Ráadásul Athlon XP-t ő is tudja számolni, noha jóval bizonytalanabb mint én, meg sokkal lassabban, de érdekli a téma és nem teljesen gomba hozzá. Ráadásul a 9800Pro-t is neki köszönhetem.
Itt a ne legyen több "lom" immár nekem (is) az igényem, mert annyira sok lakóhelyem nincs, meg hosszútávon más célok vannak, ezért a Commodore-okon kívül 1db retro gép pont elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest