- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DarthSun #73603 üzenetére
Én használtam sokáig ESATA-s mobilracket, 2-őt is, nem volt velük gondom.
Ugyan megengedte hogy leválasszam mint egy USB-s eszközt (W7x86), de én inkább leállítottam az egész gépet, így nem volt biztosan meglepetés.
Megjegyzem, elég érdekes kábel volt hozzájuk, anyagra kiadott kb. 2 "normál" SATA kábelt is.
Volt 2 belső SATA-s rackem is, a mai napig is működnek, sokkal minpségibbek voltak a stock IDE rackeknél. Az 1 db külső USB-s is műkszik még cimbinél, abban egy 60 GB-os IDE Maxtor honol.#73607DarthSun: gondolom, praktikusabb az USB, meg talán "bejáratotabb", no meg persze kb. mindenen is volt/van.
firewire nem volt occsó', kevés lapra került fel, extra chip, extra költség, bonyolultabb nyák. -
Czo
addikt
válasz
DarthSun #73603 üzenetére
En elegge rendszersen hasznalok eSatat thunderbolton keresztul, mindenfele problema nelkul. Tapasztalat alapjan csak kabel arnyekolas kerdese, hogy jol mukodjon. Itt 2db TB3 to TB2 adapterre dugott TB2 to AHCI eSATA adapterre dugott 2db port multiplikator van, mindegyiken 2-2 eszkoz. RAID recovery celjabol
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítójától
- Automata kávégépek
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Háztartási gépek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest