Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Az elso 98ban, de 99ben frissitettek, de nevet nem valtoztattak, mint a bx6, bx6 2.0 es a be6 eseten. Az mar tamogatta a 133as fsbnel a 33mhzes pcit. Anno volt mindketto, a masodik mar nem volt olyan jo minosegu lap.
A szines portok 99ben jottek, mint pc99 szabvany resze.
-
batyuska100
senior tag
Slot 1 lappal nem igazán foglalkoztam még, ez csak a második eddig, mert az elsőt eladtam (bár nem tettem volna). Ez a lap már a 21. éve van ugyan abban a gépházban, nem is akarom kiszedni, még át sem néztem rendesen. Bár az fura nekem, hogy a hátlapi portok nem színesek, mint a googles képeken, hanem feketék. Talán ez a rev1.0 lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mobil flották
- Autós topik
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Outlook topic
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun