Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
batyuska100
senior tag
Sziasztok!
Csatlakoznék köreitekbe, retrózok én is, engem a P3, Athlon 1GHz éra köt le, az igazán érdekel. Ha bárkinek van valami "kidobásra itélt" hardvere Pécs és környékén, az érdekelne, illetve cserélhetünk is. Lenne egy Ati Radeon 9600 videokártya AGP buson, 256MB-taly illetve egy "Tualeron" 1100MHz-es procim. Ezeket fel tudom ajánlani.
És bizonyíték, hogy nem aranyat meg rezet kinyerni jöttem, íme a kicsiny gyüjteményem:
Balról jobbra:
HP Compaq DC7700 C2D E6300
Üres gépház (Athlon 1GHz build lesz egyszer)
Mercury komplett brand gép P3 850MHz procival
Pentium E5300 konfig, előző main gépem -
batyuska100
senior tag
válasz DarthSun #70036 üzenetére
Ja, akkor kevertem, rémlett, hogy valami 2 magos gépről volt szó. Mifelénk egy 2 magos gép még használható, kapásból tudnék 10 embert mondani az utcából, aki ilyesmit használ. Gyenge C2D gépek, néhány Pentium D, szerintem még Athlon 64 X2 is akad.
És ha már ebbe a topikba írok:
Abit BH6 elérhet 1GHz-et?
Létezik PCI buszos Geforce2 vagy 3? -
batyuska100
senior tag
válasz Bile Demon #70047 üzenetére
Nekem most egy 330-valahányas van benne (nem mostanában volt előszedve), annál biztos gyorsabb. Valami P3 800MHz procit raknék bele.
-
batyuska100
senior tag
válasz MasterDeeJay #70124 üzenetére
Létezik laposSamsung is.
-
batyuska100
senior tag
Gondoltam bedobom.
[link] -
batyuska100
senior tag
-
batyuska100
senior tag
válasz MasterDeeJay #70397 üzenetére
Win 98, 2k vagy XP van fent?
-
batyuska100
senior tag
válasz DarthSun #70404 üzenetére
Én XP-t használok egy 850-es P3-mal és 256MB rammal. Igaz, hogy lassú, de én nem a sebességet akarom kimaxolni, inkább az eredeti állapotába visszaállítani a gépet. Eredetileg egy Celeron 1000A és 128MB ram volt benne, így használta a szomszéd család XP-vel 2003-ban.
-
batyuska100
senior tag
válasz MasterDeeJay #70407 üzenetére
Én egy bontatlan Tt Volcano 7+-t találtam a padláson, állítólag a nagybátyám vette tévedésből.
-
batyuska100
senior tag
Ez a Coolink hűtő elbírkozna egy Celeron 1000A-val?
-
batyuska100
senior tag
válasz DarthSun #70495 üzenetére
"Oldaltápos" a gépház, így már leszűkíteném a korát 2000-01-re, 478-as hűtő már nem férne el kényelmesen a táp alá. Nem lenne fontos, csak így dönteném el, hogy mi kerülne bele.
Az előző hűtős kérdést ha jobban átgondolom, el kellene bírnia, 800-as Celeron ment alatta ~10 évig. Ez a Tua procit meg egy hasonló méretű Titan hűtő tartott hidegen.
-
batyuska100
senior tag
Nekem összesen 1 van (aminek természetesen le van törve a kis ajtaja), volt egy nagyon rossz állapotú keret is, de azt kidobtam.
Gyorsan mindenhol rákerestem, Vaterán még bontatlant is találtam viszonylag olcsón. Ezekkel nekem csak annyi bajom van, hogy létezik 1000 fajta, de egyik sem kompatibilis egymással. -
batyuska100
senior tag
-
batyuska100
senior tag
Na, majdnem teljes a P4 gép, itt a specifikációk:
lap: Abid BD7
cpu: Pentium 4 1.7GHz (nem a sebességre mentem)
ram: 256+512MB DDR400 @266MHz
vga: ATI Radeon 9600 PRO 256MB
hdd: Seagate Barracuda 7200 40GB 100/95
odd: Samsung DVD író
floppy: fekete IBM
táp: 300W Codegen
gépház: számomra ismeretlen márkájú kék előlapos
lankártya: Realtek 10Mbit/s
1éb: Winfast TV2000 XP Expert tvtuner video in csatlakozókkalKépek:
[rear i/o] [belső] [előlap] [3DM2000+cpu z]
Bocsi, elég kicsi a felbontásuk..[ Szerkesztve ]
-
batyuska100
senior tag
Én ezt 250 Forintért vettem Tutti-amigo tagtól, egy 20GB-os Fireballal együtt. Azért ennek is vannak hibái, a talpak középre csúsztak az utóbbi 15-20 évben meg hiányoznak az előlapi takarólemezek.
Nekem is összesen 2 ATI kártyám van (volt 2db pci-e Radeon HD5450-em is), ezen kívül még egy 512MB-os elfelejtettem fajta, az is agp-s.
-
batyuska100
senior tag
válasz DarthSun #70657 üzenetére
Low profieos agp videokártyával még nem találkoztam (olyannal, aminek megvan a kicsi bracketje is).
Balázs Világa videóban volt olyan jelenség, épp mondta, hogy milyen szépen fut a NFS valamelyik része a Tua P3 gépén és pont belaggolt egy pillanatra, de azt mondta, hogy ez azért van, mert a vinyó nagyon lassú.
-
batyuska100
senior tag
válasz batyuska100 #70652 üzenetére
Alapjáraton 40-45, terhelés alatt 50-55°C normális?
-
batyuska100
senior tag
Van itthon valami fehér pasztám, egy Thermaltake Volcano 7+-hoz adták, ami még soha nem volt felhasználva, csak kibontva. Azzal van pasztázva ez a laptop is amiről írok (Latitude E7240), asztalon 37°C, Chrome 5 lap 45°C, terhelés alatt 80-82°C, a Dell notebook topikban azt állítják, hogy ez normális.
-
batyuska100
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Formula-1
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.