- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
hege8888 #66079 üzenetére
3260w
Vettem egy párhuzamos pc<>Amiga kábelt, amihez adtak egy amiga programot is:
[link]
Ez egész jó cucc, p4 gépről gyorsan megírja vagy visszsolvassa a floppyt.Ezenkívül ugyanettől az eladótól vettem egy gotek floppy emulátort, amit egy külső floppy házába raktam bele, és egy df0/df1 átkapcsolót. Így eldönthetem, miről bootoljon az A500. Ezzel is szoktsm másolni, pendrive-ra rá az adfek majd xcopy indít, és másolgat.
De újabban rákattantam a gotekre. Tettem rá párszáz forintos oled kijelzőt, illetve egy buzzer hangszórót, 2 perces munka volt.
Igazából így már nem erőltetem a floppyzást annyire.
C64/128 vonalra pedig már csak egy ic-t várok hogy az nálam évek óta porosodó pi zeróval összedobjam a pi1541-et.
C64/128-ra most a xum1541es usb csatolót használom, amivel a rendes gépemről írom ki a d64eket floppyra.
Képre még az aliexpresses scart to hdmi egész vállalható vagy a gbs-8220, ami nekem nagyon bejött. Persze nem hibátlan, de nem is 40-80k, hanem tizede-huszada
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest