- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarthSun #64192 üzenetére
Mai menű : visszatettem 550- re, UOSP install, úgy néz ki ez ALi chipseten is jól műkszik. Awe64 install. És néhány tracket játszottam a Q2- vel, ne csak a meló legyen mindíg. Nagyon szépen megy rajta, hang is príma az Awe- al. A track1 kezdőpozíció timerefresh valami 240FPS vagy 270, de jóval 200 felett. VSync offban sem láttam képtörést. Ha ilyen gépem lett volna akkoriban. Ha jól rémlik K5+S3 szoftver render -->emellé jött Voodoo1 majd Voodoo2 és CyrixPR300. Voodoo2- vel már egész jól ment, de a K6-III+ GeF3- al egy más világ már.
A teljes stabilitáshoz 600- on már 2.2V kell (550- en elegendő a 2.1), de az akosf listában láttam hogy 2.3, 2.4V- okat is odacsaptak neki. Asszem azt már nem, én mindíg a mérsékelt tuning híve vagyok, nem szívesen feszelem túl, ma már ritka és drága proci. 600 lesz a felső referencia, az alsó meg a K5PR100. Úgy tippelem hogy papírforma szerint közéjük sorakozik fel a mezőny többi tagja. Esetleg a K6-2+/570 lesz jobban kergetve, a legnagyobb órajelű K6, mely 2.0V- on lazán megy 600 felett is.
-
Alpi.
addikt
válasz
DarthSun #64192 üzenetére
Én is ugrottam egy újabb [3D99@s478] -al Hwbot Team Cupra. Elég jól kiadta. Már a mezőny eddigi eredményeihez képest, nem olyan rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone Air - almacsutka
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest