Hirdetés
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DarthSun
üzenetére
Sajnos tobben eladjak kulfoldre
meg ha kenyerre menne naluk, megertenem, de retro hwre eleg nehez lenne megelhetest alapozni, igy csak az itthoni retrohw rajongok szorakozasat cseszik el, hogy felverik az arakat. En mar tobbszor irtam, hogy ez engem baromira bosszant. Mas, ha vki eladja a felesleget, meg mas, ha eleve csak nyereszkedes miatt veszi meg, es azonnal tovabbadja. Persze igy is jo esellyel hwfanhoz kerul, de nem magyarhoz. En azt tamogatom, hogy minel hamarabb talalja meg a gazdajat a hw, aki megbecsuli azt, es megorzi az utokornak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- Gran Turismo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg ha kenyerre menne naluk, megertenem, de retro hwre eleg nehez lenne megelhetest alapozni, igy csak az itthoni retrohw rajongok szorakozasat cseszik el, hogy felverik az arakat. En mar tobbszor irtam, hogy ez engem baromira bosszant. Mas, ha vki eladja a felesleget, meg mas, ha eleve csak nyereszkedes miatt veszi meg, es azonnal tovabbadja. Persze igy is jo esellyel hwfanhoz kerul, de nem magyarhoz. En azt tamogatom, hogy minel hamarabb talalja meg a gazdajat a hw, aki megbecsuli azt, es megorzi az utokornak.