Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem jó a link.
(#61308) DarthSun: Én sem igazán értem miért a bézs lett az alapszín. Lehetett volna egészen bártan a fehér vagy a fekete is. Talán költséghatékonyság volt ebben is vagy ki tudja.
Egy sleeper pc-t viszont én is össze akarok majd dobni, de nem annyira modern belsővel. A 775 tesztkonfigot pakolnám bele. (ASUS P5E3 Deluxe + Q9650 SLB8W + Micron 4x2GB DDR3)
Vga még nem végleges lévén tesztkonfig. De mit rakhatnék hozzá ami kihajcsae?Van pár foglalkozós gépházam, de egyszerűen nem tudom mikor lesz időm rendbe rakni mind.
Talán sosem ha nem emelem fel a seggem a gép elől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

DarthSun