Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho
üzenetére
Covoxhoz sajnos nem volt szerencsém. Mindig hallottam ezekről de még Adlibot sem hallottam élőben. Csak Youtube vidikből ismerem őket. annak idején mindig vágytam egy Adlib kártyára, de aztán sose jött el, maradt a speaker. Nekem előtte EP128-am volt, annál talán többet lehetett kihozni belőle, de lehet az is csak a szftveres környezetnek volt köszönhető nem is hangcsipnek, de igazából az EP hangját imádtam.
A pc-s nyekergő mindig egy szenvedés volt.
Első saját hangkari egy PnP-s Vibra16 volt, sajnos a 386-osunk nem tudott vele mit kezdeni, szóval sok szívás volt mire meglett a hangja a kártyának.
AWE32-m, GUS-om már felnőttként gyűjtőként lett. Nekem a Live! volt még nagy szám, a maga 100%SB16 kompatibilitásával. De haveroknál mindig csorgattam a jobbnál jobb karikra a nyálamat, különféle midi kártyák, Turtle Beach, AWE, GUS, Roland és társaik. Aztán Live után mentek a CMI chipes csodák, amik csoda szépen szóltak már win alatt, kis torzítás, alacsony zajszint (Live-hoz viszonyítva), csak az SB kompatibilitás hiányzott azaz DOS-ra használhatatlanok lettek, nomeg az EAX hiánya. Nekem még Aureal chipes karim sem volt. Addig nézegettem az árukat a katalógusban mire a nagy csúnya Creative meg nem vette őket kilóra.
Számomra a mai napig ez a legizgalmasabb része a pc históriának. Na jó, a procikat is imádtam, de az más. Meg a 3d-s karikat, Voodoo-tól kb Radeon X800-ig érdekelt, onnan nem.
Most meg van egy alaplapim meg mellé egy USB-s hangkártya hangszerhez, de úgy nem érdekel ahogy van. Midi, már olyan tekintetben mint annak idején volt, megszűnt létezni. Azt szoftveresen lehet játszani, nem szükséges hozzá semmi. A DSP volt még egy időben csoda, a Live-ban is azt csodáltam, realtime effektelés, de ma ilyen izmos cpu-k mellett lényegtelenné vált a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Okos Otthon / Smart Home
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun