Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• envagyok

veterán

válasz r0b3r #53969 üzenetére

@flymi: Én is fektetettre gondoltam, sokkal jobban látszik minden, és stabilabb is, íróasztalon is szépen mutatna.
    Vannak keményített plexik is, vagy védőfóliások.

Egyébként nem lenne ördöngősség csinálni, hiszen kell egy alsó rész, ami téglalap alakú lenne, és szabvány alaplapi furatokat lehetne bele fúrni, amivel fel lehet erősíteni a lapot.
    Alját a lap alatt kilyuggatni, hogy onnan szívja a levegőt (esetleg szűrővel), majd rá egy búra, amin a tápnak lenne hely kivágva, illetve a csavarainak, és a vga, stb kártyák helyét kellene kivágni.

Ami bonyolultabb: a bővítőkártyák rögzítése, de szerintem az se megoldhatatlan, illetve a floppy, hdd, amit viszont alulra gondoltam valami kengyelbe fogatni a lapot tartó plexi alá. Aztán a 4 sarokhoz 4 lábat kell ragasztani, hogy annyira megemeljle, hogy elférjen az ODD, HDD.

Én is ház gondokkal küzdök. 1-2 van, ami elfogadható, de eleve nem így szeretném tartani a cuccaimat.
    Eleve alegtöbb ház akkor szép,, ha össze van rakva, de akkor nem látom a motyót, szétkapva, hogy látszódjon, úgy meg nem az igazi.

Lehet össze kellene állni, és valahogy összedobni egy kis szériás gyártást.
    A szembeszomszéd havernak van ilyen cége [link]
    Múltkor voltam nála "gyárlátogatni", hajlít, vág, mindent csinál.

• Tothg86

tag

válasz r0b3r #53969 üzenetére

Vagány. Mostanság új ház építésén dolgozom. Kezdem megunni a sok retro gépház pakolgatását, úgyhogy do it yourself házon dolgozom. 4 konfig fog elférni benne, szögvas kerete van, és az alaplapi tálcák mögé lesz rejtve a táp és hdd. Egész letisztult lesz, helytakarékos és a plexi tető alatt látszódni fognak a szörnyűbbnél szörnyűbb sufnituningos megoldásaim, dehát ez a cél :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés