- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
frescho #52122 üzenetére
Celeron (Pentium II érájú) Mendocino-ról beszéltem. Én annak idején nem tuningoltam a P2-est, a S462-es Duron-os 700-as konfigra cserélésig elegendő kraft volt benne.
Kevesebb Cache jótékony egy tuningolásnál, más kérdés, hogy egyes alkalmazásoknál meg ami kihasználná hátrány.
Lehet hogy lassabb volt SSE azért érezhető/mérhető volt a jelenléte, ha kevés alkalmazás használta is eleinte. -
arn
félisten
válasz
frescho #52122 üzenetére
Ez a szupercerka igy egy mondatban vicces
Az lehet, hogy az a celeron 2004es? Nekem anno 900 felett ment vmivel (2000ben, ilyen volt az utolso overdozeon), de az 1.75 messze van az alapfesztol, az kb a coppermineok legteteje, a gigaherzesek max feszultsege. Igy mar erthetobb miert ment “alapfeszen” annyit. Lehet akkor mar csak egyfele procit gyartottak, aztan feliratoztak mindennek, amit meg rendeltek toluk, erdemes lenne datum alapjan keresni oket (mar ha vki erre izgul, mert amugy a coppermine nagyon elveri sok helyen).
-
alvaro
senior tag
válasz
frescho #52122 üzenetére
Fú, ez a Bacsis-féle 566-os nagyon durva!
Nálam a 800-as a legelső SL5-tel kezdődő darab (nem mellesleg ez már 100FSB-s, nem kellett a Tuákig várni ehhez), gondolom nem is lehetne a kisebbeket ilyen durván meghajtani.
Ami a 300A-kat illeti, mindig akartam egyet, aztán mikor lett, jött a hideg zuhany: nem akart menni 450-en! Nem hogy stabilan, sehogyan se. Aztán a második se. Most egy harmadik példány van, amit elég sokat használtam 105-ös FSB-n, 472-n, feszemelés nélkül. Ezt már szeretem, jókat játszottam rajta.
Érdekes darabja a történelemnek, számomra érdekesebb is, mint a kor csúcspéldányai. Emlékszem, a csapból is a 450-es 300A folyt akkoriban, ehhez képest nekem nem jött össze annyira egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest