- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Itt az új LOGOUT!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD árfolyam
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Csak érdekességképp, most végigmértem én is egy marék kártyát a UMC/UMC/UMC (chipset, cache, proci) 486-ban 40MHz-es PCI mellett, Landmark eredmények:
Ark2000: 23405
ATI Mach64: 9273
Riva128: 25206
S3Trio64V+: 25206
Tseng6100: 25869Tseng4000-et is próbáltam, de az nem bírta a 40-es PCI-t, így csak 33MHz-en sikerült dűlőre jutni vele, így valahol 15500 körül hozott. Érdekes még, hogy ez a Number Nine S3 valamiért nem gyorsabb XVESA 32 bites elérési tesztjében, mint 16 biten, így ott még az ATI is lehagyja. Az összes többi látványos gyorsulást mutat fel, a 16 bit általában a Landmark környékén mutat, 32 meg a dupláját is (egy-két kártya meg még többet).
Egyébként szeretem ezt a UMC U5S-40-et, egyszer régen teszteltem egy csomó 486-os procit és véletlenül 3.3 volton hagytam az alaplapot, ez meg zokszó nélkül ment úgy is, azóta általában alulfeszelve használom, így 20MHz-en már szinte hideg, de 40-en is csak langyos.
-
-
arn
félisten
koszi!
ez 40mhz... a miro 33on vitt majd 23000et. ami azert erdekes, mert szinkron modban ugyanannyit mennek a 805tel (16e), transparentben a 805 20ere ugrik, a miro meg 23ra. szvsz vmilyen timing nagyon szukre lehet szabva annal a kartyanal, es ha kicsit tweakeled, elhasal.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Wii U
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest