Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

válasz DarthSun #24620 üzenetére

Azonos fsb és kessméret mellett gyorsabb az Ali, a fél megás Ali picit (de mérhetően) gyorsabb az egy megás Viánál (korábban alaposan kiteszteltem), ráadásul a Via jobban visszalassul, ha az alaplapi kess által is gyorsítótárazható memóriánál többet pakolunk bele, még K6-2+/III+ esetében is, a Via kb 10, míg az ALi csak olyan 5%-ot lassul vissza, szóval a P5A-B-ben gyorsabb lenne azonos fsb mellett, bár az én P5A-B-ém 112-es fsb fölött már nem tudtam stabilizálni, a Via lehet bír 124-et (mondjuk azt nem teszteltem ki mi a vége, de a 112-őt még az is bírta), de az meg már a magas pci freki miatt nem igazán nyerő rendszeres használtra, max benchelni 1-2-őt :D
    Peter789: tesztelésre céljára tudok kölcsönadni SlotA lapot, de a Pluto/Orion magos Athlonok lasabbak a Spiritfire magos Durciknál, amik kb egálban vannak a Cumine P3-assokkal, szóval ha lenne Tbird is a tervben én arra fogadnék, a K6-x csúfosan fog szerepelni ebben a társaságban, bár én még egy a Katmai magos P3-ast is raknék a sorba, abból talán még volt 6x100-as verzió.

Új hozzászólás Aktív témák