Hirdetés
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
bacsis
üzenetére
Mondjuk úgy.... ironikusan írtam.
P4-eket próbálunk retrónak minősíteni, mikor azok még szép számmal üzemelnek otthoni és vállalti környezetben is. 8-10 éves gépekről beszélünk.
***Egyébként egyszerű lenne a dolga annak aki igazán jó P4-eket akar beszerezni és kivárni míg be- vagy le-retrosodnak. Nem kell mást tenni mint a 2002-2004 éveben íródott kiváló PH!-s cikkeket elolvasni (s478). Alaplap és CPU tunig ügyben. Akkoriban még kiváló volt a színvonal.
Szóval onnan lehet kiválogatni mely alaplapokkal és CPU-kkal érdemes eljátszogatni.
Egy-egy jobb alaplapot még ma is 12K-ért hirdetgetnek.Emléxem, mikor az első Albatron lapot sikerült beszereznem mekkora csoda volt. 1200-as FSB. Persze később kiderült, hogy más csúcs lapokkal jobb eredmények érhetőek el, de ez akkoriban csodaszámba ment. Az első 2,4-es Northwoodokat is én kölcsönöztem a teszthez. Akkoriban még jól mentek a dolgok tálcáról lehetett válogatni. Nagy szórás nem volt, de akadt egy-egy igazán jó darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun