- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ranagol_5
őstag
válasz
pw12345 #19377 üzenetére
Hát, ha így gondolod, sosem fogsz megérteni olyan embereket, mint a Yutani, Bacsis, Fresco avagy én. Én példának okáért majd 100ezret bele öltem, hogy meglegyen a kívánt Dual s462-es configom. Vettem ebay-ről egy ilyen lapot, de mint látod eladtam, mert beton stabil volt, viszont tuning nulla. Utána megvettem az egy MSI K7D Master-L deszkát, amit végül elcseréltem Akosf-el erre. Ehhez rendeltem 2db 2800+-os MP-s procit, vettem hozzá egy AGP-s 3850-et, ki gyönyörködtem magam benne, aztán pár hete eladtam, és csak a VGA-t tartottam meg. De mondhatnám a P4GD1 deszkát is, amit nagyon sokáig kerestem. Végül mákom volt, mert 10ezrek helyett, amennyiért ajálgatták nekem, sikerült a harmadáért megvennem minden gyári cuccával együtt, arról nem beszélve, hogy még hiányzik belőle, amit már a Bacsissal rég letárgyaltam, csak mindig elfelejtjük, a CT-479-es átalakító egy jó kis dothan magos procival.
Ha szereted a retro-t a pénz nem szokott számítani..
Szerk.: A korábban említett Asus A7N8X-E Deluxe lapnál meg kiderült, hogy az egyik AGP láb el van hajolva, és lejebb ér hozzá igazítás után is a kártya pin-jéhez, így meg telepíteni lehet, meg megy, de random elszál és újra indul. PCI-os VGA-val viszont stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5-12400F
- Intel Core i9-9900K - Garancia - Ingyen posta
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest