Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsis

Közösségépítő

válasz Ranagol_5 #18682 üzenetére

A 4 giga ram koccos... megy, de macerás... válogatni kell hozzá a ramot... továbbá 4 modullal nehéz 400MHZ-es RAM freki fölé menni, ha megy is, cask Command Rate 2-ben... A GTA4 elég szopás 939-en... de rájöttem a megoldásra... sokan írták a GTA IV totyikba hogy hú hát régi a gép cseréld le 2 magoson jó hogy nem megy stb.. mondom ez marhaság, mert haver E2160@3GHz CPU-jával repült, akkro egy 3 gézára pörgetett 939-esen miért megy csak 10FPS-el.. szal a lényeg a lényeg, hogy (Windows XP alatt biztosan, Win7 alatt még nem próbáltam) fel kell telepíteni az AMD Dual Core optimalizer-t és utána repeszteni fog :K PErsze a 2 mag, az 2 mag, a GTA IV meg a GTA IV, így elég csücskös a 2-t párosítani, főleg ha maximalista vagy.. oylan 1280-1440-1680-as felbontás mellett Medium részletességhez elég a 939-es... ugyanez érvényes a Crysis-ra is, azt sem lehet nagyon Medium-High fölé tekerni...
    A másik ami szopás a 939-esekkel, hogy a Raddeon 5000-es széria illetve affölötti szériák koccosak.... nagyon sok alaplappal próbátlam, de cask a DFI ATI Xpress3200-as csippes 939-es lap kajolta pöccre az 5850-est... a többi nem... erre is vannak megoldások!
    1: vagy 1 PCIe portos lapot választasz, azokba mennek ezek a kártyák, ha dupla PCIe foglalatos lappal küzdesz akkor pedig a másodlagos portba kell rakni a "bika" kártyát, az elsődleegsbe meg valami hurkát, és akkor Win alatt át lehet mrá kapcsolni az erősebbikre hogy az számolja a 3D-t...
    igaziból egy 775-ös géppel előrébb vagy, de a 939 egy életérzés :D

• peti_s

addikt

válasz Ranagol_5 #18682 üzenetére

Jaja, most én is tapasztaltam, h a fő gépet nem igen érdemes hurcolászni, csak a gond van belőle. Ezért gondoltam h jó lesz ez az IBM rack szerver erre. De a fene sem gondolta h 27 kg lesz. :D Mondjuk, így jobban tetszik mint eddig valaha. :D

Új hozzászólás Aktív témák