Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
DarthSun
üzenetére
Az a lényeg, hogy bejött

De amúgy tényleg az ekkora Seagate Barracudáknak nincs jó hírük. Ha Pikari velünk lenne még, rögtön kezdhetné is szidni
P4 elfüstölés igen szomorú

Nekem egy SSD-m volt ami nagyon ráb*szás volt : ADATA 710 1TB M2. Úgy hótt meg az 1 éves garancia lejárta után alig 1 héttel, hogy évközben volt 3 hónap mikor be sem volt kapcsolva a gép amiben volt. Tehát elvileg még a saját garancia idejét se bírta volna ki, ha végig használom.
1TB SATA Apacer jól hangzik, lehet h nekem is kéne vennem gyorsan mielőtt ezeknek is elszáll az áruk (tavasszal volt a HA-n olcsón 2TB Kioxia SATA már nagyon bánom, hogy nem vettem)... csak most épp pénzem a legkevesebb

-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Nem tartom a WD-t márkásabbnak, sőt! Újonnan már vagy 15 éve csak Seagate-et veszek. Az első a PH! tesztgyőztes 500-as 7200.12 volt, ez mondjuk pont sz@r volt, 1 évesen 300+ bad sector volt rajta.
Ennyi elég volt a garis cseréhez, ráfizettem kicsit, és cseréltem 2 terás 5900-as fordulatúra, egyből 2-re. ezek a fent említett régebbi 2 terás lemezeim. Életem első merevlemeze is Seagate volt, 40 megás MFM-es.
Ezeken kívül 2 Samsungot vettem újonnan 2005-ben és '06-ban, a 4 terás WD meg kakukktojás, mert a WD nas "alkatrészei", nem külön vettem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ennyi elég volt a garis cseréhez, ráfizettem kicsit, és cseréltem 2 terás 5900-as fordulatúra, egyből 2-re. ezek a fent említett régebbi 2 terás lemezeim. Életem első merevlemeze is Seagate volt, 40 megás MFM-es.