- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Az Intel "fejlődését"
a Haswellig követtem, a sors úgy hozta, hogy lett is pár Haswelles gépem jópár éve. Újonnan Ryzen-t vettem (Zen 3 talán? 5000-es széria) 3 illetve 2 éve, azok még egy darabig csak elkaristolnak...
Az újabb Intelek a maguk idejében és azóta is eléggé kiestek. Aztán úgy adódott, hogy találtam egy Skylake-W-s munkaállomást, legyalultam, újraraktam, frissült Win 11-re, örülés volt. Belepattintottam az RX6650XT-t, jó lesz dedikált autós játékos gépnek, csak lesz egyszer helyem szimulátornak is. Aztán nemrég találtam egy H310-es lapot i5-9400f procival, megörültem, hogy ez 11 támogatott, kiválthatja a kanapén casual játszós Haswellt, de így nem fogja az se sokáig húzni. Amúgy a logikája a dolognak érthető, és valóban logikus is, csak némileg "fájdalmas".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest