- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KROK640 #121629 üzenetére
Errol lehetne hosszan vitazni...
A streaming es ez az egesz kelloen olcso ahhoz, hogy az osszes kenyelmi szolgaltatasat kihasznald.
Gyakorlatilag, elinditok egy zenet a Liked playlistbol Spotify-n (nincs mas playlistem, illetve ennek van egy klonja, mert 3-4 eve nem lehetett az orara csak kezzel letrehozott playlistet offline felmasolni, az automata Likedet nem; hogy most lehet-e nem tudom, nem probaltam), betolom ebbe a Liked playlistbe azt ami tetszik, be van nyomva smart shuffle, es ennyi (nem erdekel mi az ami szol, nem erdekel ki az eloado, nem keresgetek se zenet, se eloadot). Nekem ez meger annyit amennyibe a Spotify kerul (nem tudom mennyi most, nem emlekszem mennyi volt amikor elofizettem, arra emlekszem, hogy most volt aremeles, de nem erdekelt, hogy mennyirol, mennyire). Ha nem lenne Spotify, akkor nekem kellene zeneket keresgetnem, kitalalni mi tetszik, letoltogetni. Ezt a kenyelmet fizetem ki.
Ugyonez igaz a videos streamingre is. Lovesem sincs milyen filmek jelennek meg, milyen filmek mennek a moziba, mi szamit jo filmnek, mi szamit rossz filmnek. Lovesem sincs, hogy mi az ami eltunt a kinalatbol ami a mult heten meg benne volt (azt a mult heten megneztem, nem erdekel tobbe). A keresot sem szoktam hasznalni. Megnezem mit ajanl, aztan ha abban nincs valami, elinditok egy masikat es nezek ott. Hasznalok nem fizetos streaminget is, pl sok sorozatot igy ott kovetek (ABC, SBS, Channel7, Channel9, Channel10, BBC), tehat ezeket sem kell toltogetnem. Az ajanlo itt is jol mukodik, tokeletes kiszolgalja azt az igenyt, hogy leulok es valasztok valamit. Tehat, ez is megeri.
A Youtube Premium egyertelmuen a reklamok ellen van. Pl. vadaszhatsz ide reklamszuros klienst, de pl nem is biztos, hogy azt fel tudod tenni a TV boxodra (nalam pl Apple TV). De ezeknek a nagyresze nem akarja, hogy te a googlehoz bejelentkezz. Tehat, ha sok eszkozon nezel tartalmat, akkor nem biztos, hogy ezek tudnak arrol, hogy mit neztel meg az egyiken es mit nem a masikon. Tehat ide, megint a legkenyelmesebb, a Google sajat megoldasa.
Az iCloud pedig, szinten kenyelmi hataskor. Pl. tobb, mint 1 TB meretu a Photo Librarym. Ha nem fizetnek elo iCloudra, akkor ezek fixen foglalnak a helyet a MacBook Pro-mon (vegulis, elferne, mert 2 TB SSD-t vettem bele). Ugyonakkor, ebben az esetben nem lenne elerheto sem az Apple TV-n az osszes kep, sem az iPhoneomon, se az iPademen. Amikor egyszerre volt iMac es MacBook akkor pedig ugye, csak az egyiken lenne elerheto. Ugy tudnam csokkenteni a kepek elfoglalt helyet pl a gepemen, ha idoszsakoasn kiirnam valami adathordozora es letorolnem. Viszont akkor bukom a kereshetoseg okozta kenyelmet. Amikor csak annyit irok be a keresobe, hogy "computer" es maris hozza ezeket a tartalmakat. Vagy emlekszem, hogy lefotoztam egy oldalt, onnan beugrik egy szo (pl le szoktam fotozni a szamlakat/blokkokat, igy ha keresek egy adott SSD tipusara, akkor ha az a foton szerepel, a fotoalbum megtalalja mert be van OCR-ezve minden betu). Mivel az iClouddal szinkronizalva van ez mindenhova, igy ofkorsz, az osszes eszkozon mukodik ez, sott, az osszes eszkozon elerem a teljes 1TB-nyi tartalmat, ha van internet. Elo szokott fordulni, hogy elo kell szednem valami miatt valamilyen regi kepet. Itt pl epithetnek sajat megoldast, de ez a nagyon jo kep indexelo/kereso adatbazis az, ami nem lenne meg. Igy, hogy benne van minden valaha keszult digitalis fenykepem kb '96 ota, kelloen kenyelmes.
Ennek a kifizetett kenyelmi faktornak a negyedet sem hozza, ha sajat magad akarod ezt megoldani. Ez egy szolgaltatas, ami nincs kenyszeritve es szerintem, a vilag egyik legjobb dolga, hogy ezek leteznek.
Szerk: ugye, fozhetnek is kajat magamnak, de ezt is "szolgaltatas" fejebe veszem igenybe, mert rendelek vagy elmegyek etterembe kajalni ebedelni. Sokkal kenyelmesebb, mint itthon ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest