Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hobizoli

nagyúr

válasz envagyok #119579 üzenetére

aaa, reg kidobtam mar :DDD

a Win7-tol kezdve nem is hasznaltam mar a DVD-t se

talan csak amikor a Starcraft 2-t telepitettem meg az elso gyari dobozos verziobol meg vmikor 2011-12 korul, es az mar akkor sem volt uj game

az utana levo 2.-3. bovites is megvan eredetiben, de azoknal csak beirtam a kodot es az csak siman engedelyezodott a profilban, mert a game maga a fullos verzioban ott van mindenkinel letoltodve, hogyha online jatszik egy olyannal, akinek megvan a bovitmeny is, akkor vele egyutt jatszva abban a game-ben mukodik nala is az egesz, es az a resz nem csak akkor toltodik le es utana letorlodik

Solo-ban, az AI ellen jatszva csak az, amit megvett

en sima homejuzereknel ezt a SCSI temat sosem vagtam miert vannak egyesek annyira rafeszulve
    kell hozza egy PCI vezerlozsuga, ami penz, azert 20-25 eve 30-40k egy PCI SCSI zsugaert nem volt eppen keves
    aztan a HDD maga is 20-30%-l dragabb azonos GB-nyi meretben, szoval ha van 2-3db SCSI meghajtod, akkor az ehhez szukseges PCI kartyaval egyutt 150-200k-d van csak adat tarolasba tolva, ami 20 eve nem volt keves ammo csak erre

vallalati kornyezetben lehet faszabb tizensok egyseggel vmi nagytorony szerverhazban, de otthon 2-3 egysegnel mit szamit...?

Új hozzászólás Aktív témák