Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz KROK640 #117459 üzenetére

Hát az volt. A gép, dvd lejátszó (chello bekötési ajándék), 50e kp, egy kb 50e értékű szemüveg, egy ¾-ig teli dezodor és egy lepedő volt a zsákmányuk. Két nqgyon rossz pillanat volt, az egyik, amikor hazaértem, és láttam, mi van, a másik amikor a nyomozó a szemembe mondta, hogy tudják kik voltak, de az orgazdára hajtanak, ezért nem tesznek semmit. Amikor mondtam, hogy azt csinálnak, amif akarnal, ha megfizetik a káromat, erre aut mondta, ez nem így működik. :W

Utánanéztem, ebben is az volt (785G), ezek szerint a 3200 talán a 780G-ben volt. :B

Italt terítek teherautóval Ile-de-France déli felén. :D 2009. vége felé jöttem össze egy lánnyal, aki már egy évvel korábban jött volna, de családi okok miatt halasztania kellett. Nem kertelt, megkérdezte, hogy jönnék-e, vagy hagyjuk a francba az egészet, ne húzzuk egymás idejét. Végül ő '11 nyarán jött, egyenesen munkahelyre, megalapozta a dolgokat. Közben én jogsit csináltam, nyelvtanfolyamra jártam, majd '12 februárban jöttem én is. 2 évre rá aztan szétmentünk, de addigra megalltam már a magam lábán is, úgyhogy maradtam.

Komoly az az airbrush. Lehet, hogy még pár extra kellett volna, de amúgy pár ötlet nem volt túl kreatív a versenyen, azokon már ez így is túlnő.

Új hozzászólás Aktív témák