- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
KROK640 #117459 üzenetére
Hát az volt. A gép, dvd lejátszó (chello bekötési ajándék), 50e kp, egy kb 50e értékű szemüveg, egy ¾-ig teli dezodor és egy lepedő volt a zsákmányuk. Két nqgyon rossz pillanat volt, az egyik, amikor hazaértem, és láttam, mi van, a másik amikor a nyomozó a szemembe mondta, hogy tudják kik voltak, de az orgazdára hajtanak, ezért nem tesznek semmit. Amikor mondtam, hogy azt csinálnak, amif akarnal, ha megfizetik a káromat, erre aut mondta, ez nem így működik.
Utánanéztem, ebben is az volt (785G), ezek szerint a 3200 talán a 780G-ben volt.
Italt terítek teherautóval Ile-de-France déli felén.
2009. vége felé jöttem össze egy lánnyal, aki már egy évvel korábban jött volna, de családi okok miatt halasztania kellett. Nem kertelt, megkérdezte, hogy jönnék-e, vagy hagyjuk a francba az egészet, ne húzzuk egymás idejét. Végül ő '11 nyarán jött, egyenesen munkahelyre, megalapozta a dolgokat. Közben én jogsit csináltam, nyelvtanfolyamra jártam, majd '12 februárban jöttem én is. 2 évre rá aztan szétmentünk, de addigra megalltam már a magam lábán is, úgyhogy maradtam.
Komoly az az airbrush. Lehet, hogy még pár extra kellett volna, de amúgy pár ötlet nem volt túl kreatív a versenyen, azokon már ez így is túlnő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- iPhone topik
- Disney+
- SkyShowtime
- OTP Bank topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest