- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikari
veterán
válasz
ata99 #114689 üzenetére
Én próbáltam nyelveket tanulni általánosban (90-es évek, rendszerváltás után). Elsősorban az angol érdekelt volna, de az nem volt. Indult viszont német és orosz szakkör. Mindkettőre jelentkeztem.
A németre hárman jelentkeztünk, így az el tudott indulni, de következő évtől bevezettek egy idegen nyelvórát órát az órarendbe is, így a német az megmaradt, az biztosított is volt.
Viszont mindenképp be akartam jutni oroszra, mivel már akkor is ilyen mérnöki beállítottságú voltam, és bizony tisztában voltam vele, hogy az összes ipari berendezés, low level tudományos cucc, stb orosz nyelvű (na meg persze angol, de azt nem tanították).
Csak hogy egyetlen jelentkező volt oroszra az egész iskolában, és az én voltam
Így nem indult el az orosz.
És felnőtt fejjel sajnos beigazolódott, hogy bizony kellett volna nekem az az orosz, ez a kép illusztrálja is, hogy miért:
Az angolt megtanultam a carton networkról, aztán meg fórumozgatva, úgyhogy azzal már nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest