Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikari
veterán
válasz
ata99
üzenetére
Én próbáltam nyelveket tanulni általánosban (90-es évek, rendszerváltás után). Elsősorban az angol érdekelt volna, de az nem volt. Indult viszont német és orosz szakkör. Mindkettőre jelentkeztem.
A németre hárman jelentkeztünk, így az el tudott indulni, de következő évtől bevezettek egy idegen nyelvórát órát az órarendbe is, így a német az megmaradt, az biztosított is volt.
Viszont mindenképp be akartam jutni oroszra, mivel már akkor is ilyen mérnöki beállítottságú voltam, és bizony tisztában voltam vele, hogy az összes ipari berendezés, low level tudományos cucc, stb orosz nyelvű (na meg persze angol, de azt nem tanították).
Csak hogy egyetlen jelentkező volt oroszra az egész iskolában, és az én voltam
Így nem indult el az orosz.És felnőtt fejjel sajnos beigazolódott, hogy bizony kellett volna nekem az az orosz, ez a kép illusztrálja is, hogy miért:

Az angolt megtanultam a carton networkról, aztán meg fórumozgatva, úgyhogy azzal már nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így nem indult el az orosz.
DarthSun