Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
frescho #114036 üzenetére
Az lehet, sőt valószínűnek is tartom, ezt nem mértem ki (de a 486SLC talán még a rendes caches 386DX-et is elverhette sok esetben, ha volt mellette L2 cahce is, akkor meg garantáltan), mindenesetre a cacheless 386DX-nél sokkal jobb volt, mondjuk, az nem tudom miért érte meg, teljesítményben kb 386SX, de jóval drágább annál, amikor még nem volt 386SX megértem, hogy így lehetett költséget csökkenteni, de utána már lehet csak a bennmaradt készletet söprögették ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest