Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
Mi köze a K7-nek a P3-hoz? Az a felvett teljesítmény, nem amit a tápnak le kell adnia. Akkor még a veszteség is sokkal nagyobb volt. 1 vinyó, hangkártya, vidikártya, DVD író, meg a megszokott rack volt a felállás. De ha gondolod holnap leballagok és megmérem a dual P3-mat, hogy az mennyit eszik.
arn: Írtam, hogy nagyon kedvező volt az ár. Meg végre futotta rá, miközben a 98-as 300A óta csak egy TNT2-re, meg vinyó cserére jutott, de ezekre spórolni kellett, míg akkor lett mozgástér. Az eredeti terv a továbbpasszolás volt, de aztán maradt nálam. Steppingre nem emlékszem, de nem slot-os volt, átalakítóval ment.
Jobban belegondolva, ha azt a lét amit akkor kaptam értelmesen fektettem volna be, akkor... Na de hagyjuk, mert így megismertem olyan embereket pár lan party miatt akik később segítettek jó állást találni. Szóval a fene tudja.
Mindreader: Itt ül mellettem. Ha mindenki csak ekkorát tévedne, akkor kevésbé lennének frusztráltak az emberek. Úgy kezdődött, hogy beragadt a nyomtatóba a papír és én segítettem neki.
FoxiestFox: Nem volt nagy eresztés. Egy MX-re is megérte lecserélni. A driverei kimondottan szarok voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rap, Hip-hop 90'
- Villanyszerelés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun