Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz Pikari #112215 üzenetére

Mi köze a K7-nek a P3-hoz? Az a felvett teljesítmény, nem amit a tápnak le kell adnia. Akkor még a veszteség is sokkal nagyobb volt. 1 vinyó, hangkártya, vidikártya, DVD író, meg a megszokott rack volt a felállás. De ha gondolod holnap leballagok és megmérem a dual P3-mat, hogy az mennyit eszik.

arn: Írtam, hogy nagyon kedvező volt az ár. Meg végre futotta rá, miközben a 98-as 300A óta csak egy TNT2-re, meg vinyó cserére jutott, de ezekre spórolni kellett, míg akkor lett mozgástér. Az eredeti terv a továbbpasszolás volt, de aztán maradt nálam. Steppingre nem emlékszem, de nem slot-os volt, átalakítóval ment.

Jobban belegondolva, ha azt a lét amit akkor kaptam értelmesen fektettem volna be, akkor... Na de hagyjuk, mert így megismertem olyan embereket pár lan party miatt akik később segítettek jó állást találni. Szóval a fene tudja.

Mindreader: Itt ül mellettem. Ha mindenki csak ekkorát tévedne, akkor kevésbé lennének frusztráltak az emberek. Úgy kezdődött, hogy beragadt a nyomtatóba a papír és én segítettem neki.

FoxiestFox: Nem volt nagy eresztés. Egy MX-re is megérte lecserélni. A driverei kimondottan szarok voltak.

Új hozzászólás Aktív témák