Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
envagyok #104498 üzenetére
Eleve nem kompatibilis. Sima ISA-ból a Tridentek elég jól sikerültek. Csak hercules játék tuti van, de egyik sem annyira érdekes, hogy helyből az eszembe jusson. Szóval inkább azt mondom, hogy ami kicsit is érdekesebb az legelább CCGA-t is tudott.
vrob: A Herc felbontása az MDA-nak felel meg, csak ráhákolták a bitmapet. Pont az éles kép volt a lényege a CGA-hoz képest.
-
válasz
envagyok #104498 üzenetére
A legtöbb játék ami Herculest támogat az CGA-t és EGA-t is. Van egy pár ami Herculestől egészen VGA-ig is lefedett mindent.
Érdekes, hogy a korai, 30-50 KByte-os játékok is mind támogatták már legalább a CGA-t is.Ettől függetlenül a Hercules az egy egészen különleges élmény volt akkoriban, mivel nagyobb a felbontása mint akár egy EGA-nak.
720x350 ha jól tudom.
Sokat játszottam a Flight Simulator 4.0-val. Nagyon szerettem hogy a méretéhez képest penge éles, és nagyon részletgazdag a képe. Abban a korban nem sok helyen lehetett ilyet látni.Később, engem legalábbis, EGA-n már nem annyira nyűgözött le pl. ez az FS4.0 Egy kicsit visszalépésnek is éreztem.
Persze, másrészt a 16 szín ütős volt. Végre volt piros meg kék meg zöld is, meg még sárga is a képernyőn egyszerre
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest