Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #103909 üzenetére
Az akukkal kuzdok leginkabb. Azok mondhatoak szerintem, generikus hibanak.
A kijelzo azert volt cseres, mert amikor 1 kezzel fogom a gepet (ez a bal kezem), akkor a kijelzo koruli gumicsikhoz odaer az ujjam, az igy ott "meg volt serulve", mert ossze volt nyomodva. Kapott komplett burkolatcseret, mert valamikor 2022 decembereben raejtettem egy kalapacsot a palmrestre es be volt horpadba. Szoval, ezek miattam voltak.
Az alaplapcsere oka pedig erdekes. Az egyik macOS beta telepitese kozben megmakkant a lap, es kb se elore, random rebootolt azzal, hogy a T2-es ARM procin futo OS elcrashelt. Ez lehet, hogy a beta OS miatt volt, de lehet, hogy amugy is megmakkant volna. Senki sem tudja, senkit sem erdekel. Illetve itt tudom, hogy a szerviz nem cserelhetett lapot (normal esetben szoktak), hanem ki kellett kuldeni az Applenak a gepet, hogy tenylegesen megnezzek.
Most ezen kivul meg a telefonom kene visszavinni, mert valamikor elegge elejthettem (lovesem nincs mikor...) es par hete eszrevettem, hogy meg van repedve a kijelzo. De mivel 3-4 nap a csere, ezert nyuglodom meg vele egy kicsit.
Szerk: igy (kep1, kep2, kep3) szoktam fogdosni, amikor 1 kezzel hasznalom. Pl. azert nem vettem 16"-osat, mert az erezhetoen nagyon-nagyon feszult, amikor csak a kijelzonel fogva emelem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13600 k (1 év Garanciával )
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest