Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arn

félisten

válasz #94257664 #103344 üzenetére

Ha tehetnem crtt hasznalnek retro gepekhez, es nem oledet, de egy uj lakas, tobb hellyel dragabb, mint egy oled, amit a munkamhoz is hasznalok egyidejuleg.

A digitalis audio reszebe meg ne is menjunk bele, mert ha neked az xy altal 30 eves alkatreszekkel osszekombinalt optikai kimenet a szint, inkabb nem is irok tobbet. A digitalis audionak epp ugy megvannak a buktatoi, mint az analognak, messze nem 1 es 0, foleg nem spdifen.

De igazabol a retrozasnak nem is a tokeletessegrol kellene szolnia (eleve fura a nagyon elavult dolgokat hegyezgetni - vhol az elavultsaga miatt csinalja az ember), az emlitett oled olyan kepet ad, amilyenhez hasonlo akkorban nem volt, sot az ossc pro a ratyi kimenetet is olyan szinten feljavitja, hogy szvsz meg sem lehet kulonboztetni mar egy dosboxos emulaciotol. Jol nez ki? Igen… ilyen volt regen? Nagyon nem.

• DarthSun

Ármester

válasz #94257664 #103344 üzenetére

Szerintem is érdemes használni a szerintem jelzőt. Aztán így mindenki ki tudja fejezni a szubjektív véleményét. Kinek a naptárazás, kinek az elrugaszkodott szoftveres/hardveres hoz élményt, mondjuk nekem mindegyik, bár az utóbbi időben az overkill felé fordultam, előtte viszont alaposan kitárgyaltam, teszteltem a real-retrót is, a P4 is még nagyjából az, bár nem naptárazós, mert abba már ritkábban tesznek Voodoot.
    Arn kolléga a naptárazás híve, bár tényleg az OLEDre kötött retró gép azért kilóg, legalább P4- ig CRT- t kéne használnia, aki korhű akar lenni, én pld ezt a legkevésbé, nem bírnék ismét CRT- t használni, ez is egy szubjektív dolog.

Te is modern gépre teszel régi rendszert(tényleg az említett gépről tehetnél be fotókat), régi kártyát, meg van még 1-2 ember, aki kipróbál ilyeneket, valamint a fentebb említett új SBEmu szállal is látszik hogy van igény ilyenre.
    Szerintem a madness és a nem naptárazott retró előretörése megállíthatatlan lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés