- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
#94257664 #103344 üzenetére
Ha tehetnem crtt hasznalnek retro gepekhez, es nem oledet, de egy uj lakas, tobb hellyel dragabb, mint egy oled, amit a munkamhoz is hasznalok egyidejuleg.
A digitalis audio reszebe meg ne is menjunk bele, mert ha neked az xy altal 30 eves alkatreszekkel osszekombinalt optikai kimenet a szint, inkabb nem is irok tobbet. A digitalis audionak epp ugy megvannak a buktatoi, mint az analognak, messze nem 1 es 0, foleg nem spdifen.
De igazabol a retrozasnak nem is a tokeletessegrol kellene szolnia (eleve fura a nagyon elavult dolgokat hegyezgetni - vhol az elavultsaga miatt csinalja az ember), az emlitett oled olyan kepet ad, amilyenhez hasonlo akkorban nem volt, sot az ossc pro a ratyi kimenetet is olyan szinten feljavitja, hogy szvsz meg sem lehet kulonboztetni mar egy dosboxos emulaciotol. Jol nez ki? Igen… ilyen volt regen? Nagyon nem.
-
válasz
#94257664 #103344 üzenetére
Szerintem is érdemes használni a szerintem jelzőt. Aztán így mindenki ki tudja fejezni a szubjektív véleményét. Kinek a naptárazás, kinek az elrugaszkodott szoftveres/hardveres hoz élményt, mondjuk nekem mindegyik, bár az utóbbi időben az overkill felé fordultam, előtte viszont alaposan kitárgyaltam, teszteltem a real-retrót is, a P4 is még nagyjából az, bár nem naptárazós, mert abba már ritkábban tesznek Voodoot.
Arn kolléga a naptárazás híve, bár tényleg az OLEDre kötött retró gép azért kilóg, legalább P4- ig CRT- t kéne használnia, aki korhű akar lenni, én pld ezt a legkevésbé, nem bírnék ismét CRT- t használni, ez is egy szubjektív dolog.Te is modern gépre teszel régi rendszert(tényleg az említett gépről tehetnél be fotókat), régi kártyát, meg van még 1-2 ember, aki kipróbál ilyeneket, valamint a fentebb említett új SBEmu szállal is látszik hogy van igény ilyenre.
Szerintem a madness és a nem naptárazott retró előretörése megállíthatatlan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- SoundBlaster X-Fi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3500X
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel i5-12400F
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest