Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz arn #103203 üzenetére

Szia! Elég régi hozzászólásoddal kapcsolatban kérdezek, de nagy a lemaradásom… :D

Neked mi az amiben az SC-88 csalódás, mire gondolsz, hogy félre zenél? Én egy SC-88vl boldog(?) tulajdonosa vagyok.Úgy gondoltam retrózásom elején, hogy azzal tudom lefedni a DOS korszakot. CM64 mód is van, SC55 map is van, szóval mindenre jó. Aztán egy MT-32 csak lett, mert CM64 módban azért ‘félre zenél’ :DDD De az SC55 map sem igazi? :F Az a baj, egy SC55 mkII izgat a 88 helyett, de mindenre nincs pénz… Ha mélyen bele ássa magát az ember, akkor ezek mind kellenének: MT-32 old, MT-32 new (hogy a rev.-eket már szoba se hozzam), CM-64, SC-55, SC-55 mkII, és talán még SC88, (meg egy Yamaha MU80) mert minél többet olvasok annál több véleményt találok, hogy melyik esetben melyik szól jól. Persze ez így egyértelműen nem lehetséges, csak a legelszántabbaknak vagy a milliárdosoknak. De azért az SC55 (mkII) és az SC88 (SC55 map) közötti általad vélt különbségre kiváncsi vagyok. Kedvenc korszakom a 386-S7 (kitekintéssel XT-286 és TUA P3 felé) és itt relevánsak ezek a modulok.

Új hozzászólás Aktív témák