- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1128
tag
válasz
Ry0K3N #101374 üzenetére
Ha erről a modern NFS3 patchről van szó (ezt linkelte DarthSun is a #101375 hszben), akkor több verziót célzó (D3D5, 6, 7 és 8), patchelt D3D rendererek vannak hozzá, amik a korábbi Glide exkluzív effekteket is tartalmazzák. Emellett természetesen az nGlide és a dgVoodoo Glide wrapperek is támogatottak. Az eredeti 3DSetup szerencsére ehhez a verzióhoz nem szükséges, az eredeti játékkal ellentétben már nem a registryből szedi a patchelt verzió a beállításokat, hanem egy konfig fájlban tudod meghatározni melyik renderert használja.
Az Unrealhez pedig elérhető akár D3D10-es renderer is. Az UT99-hez pedig létezik modern, működő OpenGL és D3D9-es is. Unreal Tournamenttel próbáltam mindegyiket, modern Windowsokon (10 x64) viszonylag modern grafikus kártyákkal (DX10 és 11, mindhárom elterjedt gyártótól) csak így tudtam megfelelő sebességgel (nem volt játszhatatlanul túl gyors a magas FPS ellenére sem) futtatni az UT99-et.
-
válasz
Ry0K3N #101374 üzenetére
Elképzelhető, mélyebben nem vizslattam. A menüjében a grafikánál nem lehet választani API- t, csak ilyen részletes low-high kapcsolók, meg advanced izék vannak, azokat mind maxra pakoltam, a felbontást meg FHD- ra.
U1 Win10 alatt lehet hogy indul, azt nem próbáltam, csak az említett 11 alatt, bár ami megy 10 alatt, menni szokott 11 alatt is, de lehet hogy van kivétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest