Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Ez az elmélet is dől mindenképp, mint már írtam az XP telepitője simán elindul, el is kezdtem felhuzni rá, a gui is elindult, de hajnal 3kor nem volt humorom kivárni amíg végez a 466-os celeronon 128mb ram mellett, illetve direkt win98 vagy Me kellett nekem, mivel a régi nfs szériát céloztam meg mint időtöltést, és ők xp alatt nem mennek. (nfs4, porsche challenge)
-
snake1977
őstag
Most néztem a chipset még intel ZX-es, próbáltam mindenhogy inditani a telepítőt, abban a pillanatban hogy a "setup" után entert ütök, fekete kép, numlock - capslock reagál tehát nem fagy ki teljesen, viszont hosszú percek után sem lép tovább.
(Képek már vannak csak keresem a kártya olvasót hova tettem.) -
snake1977
őstag
Teljesen fapados a bios, semmilyen tuning nem állítható, csak a boot és az APM, agp szorzó sincs sajnos. Egy micro atx lap, siemens van a lapra írva, nemsokára lefotózom, én semmilyen pontosabb határozót nem találtam.
Rive: Ha áramellátási gondok lennének akkor szerintem az xp telepítőnél is befagyna, de az elindult vele, épp ezért rejtélyes nekem az egész, miért csak a 98SE/WinMe telepítő fagy meg? Majd kipróbálom este hogy op rendszer alatt, kártya csere után mit művel, ez egy jó ötlet

-
snake1977
őstag
Uraim! Erre kérnék valamiféle megoldást vagy magyarázatot:
Adott intel chipsetes Gigabyte P2-es lap, tipust nem tudok, mert nincs feltüntetve, de csak a régi pga370-es procikat kezeli, az újabb zöld lapkást már nem, ebbe a lapba dobtam egy szintén gigabyte gef4 mx440-est, képet ad, de amint inditok egy win98 vagy Me telepítőt lefagy, xp telepitő elindul a gépen, próbáltam másik rammal, vinyóval, dvd-vel, a végén elkeseredésemben videókártyát is cseréltem, egy gef 2 mx400-al (v7100pro) simán megy a telepítés. A kérdés miért nem eszi a lap a gef4-est rendesen? Hiszen dos alatt van kép, másik gépben megy a kártya.
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Mester meg is lepődtem volna ha pont Neked ne lenne pár válogatott cpu-d ami tuningbajnok
Sajnos eddig nekem nem adatott meg egy ilyen potens cpu. Viszont egy nf7-es lapot most fogok átkondizni, abban van egy 2500+,kiváncsi leszek mit fog menni ha sikeres lesz a hadművelet. 
-
snake1977
őstag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Egyetértek, a Bartonnak 2500 körül vége van, csak bika (bacsis féle) hűtéssel bírják de huzamosan úgy sem, az alacsony szorzó jó ötlet (ha lock mentes), általában a Bartonok 205 fsb-ig bírják, efelett már minden mhz ajándék.
-
snake1977
őstag
válasz
peti_s
üzenetére
Bocs akkor rosszul értelmeztelek.

Mondjuk ennek fényében érdekes a dolog, akkor azt kéne elérni hogy vinyónak lássa az usb meghajtót, szerintem biztos meg lehet oldani valamiképp, hiszen vannak usb-s külső merevlemezek is, bár gőzöm nincs arra enged e telepiteni op rendszert.
-
snake1977
őstag
Van integrált vga is a compaq gépben? Ha igen akkor kösd rá a monitort, majd be a biosba, és ott elvileg *-al jelöli az aktuális vga-t, válaszd az ati-t ha egyáltalán látja, ha nem látja akkor szerintem a lap biosa nem kezeli, régebben volt valami hasonló a tnt kártyákkal, de ez csak tipp, próbálok okoskodni.
-
snake1977
őstag
válasz
telescreener
üzenetére
Próbáld ki egyenként a ramokat, lehet valamelyiket nem érzékeli 400-asnak a lap biosa, nekem is volt ilyen a P4P800 Deluxe-al, elvileg dual channelben kezelnie kell a 400mhz-et a leírás szerint is. Ha ez sem megoldás akkor passzolok.
-
snake1977
őstag
válasz
telescreener
üzenetére
Megvan, egy 2.8Ghz-es Northwood SL6PF 533-as fsb-vel üzemel. Árat nem tudok mondani, de a topik lakók biztos megmondják mi a korrekt érte. A nyugatinál tudnád átvenni, ha érdekel a többit privátban.

-
snake1977
őstag
válasz
telescreener
üzenetére
Köszi elvileg ilyen kellene, viszont nem az én részemre, ezért a csere van feldobva a hírdetésbe. Bár lehet rábeszélem mert ennyiért megéri az új majdnem 10k.

Ha minden igaz nekem még van 1db 2,8-as procim, meglesem és holnap megírom.
-
snake1977
őstag
Kicsit off de ha tud valaki segiteni annak örülnék! [link]
-
snake1977
őstag
válasz
KIRA\/NOVA
üzenetére
Tedd ki fullscreenre a 320-as videót, és máris szaggatni fog ezerrel.

-
snake1977
őstag
válasz
laci1128
üzenetére
Alapból letiltottam a sata vezérlőt, és az ide secondary channelt is, ne akadjanak véletlenül sem össze, szerintem ez elegendő lehet, vagy állitsam át mindenképpen? Úgy láttam "ide és compatible" módok vannak, ahci-re nem emlékszem.
Epic: Random mód fagy, tehát nem mindig ugyanott, ráadásul szerintem a telepítő már alapból nem látná a vinyót ha nem kezeli driver szinten a scsi vezérlőt. (bár lehet tévedek, de erre voksolok) A vinyót meg win7 alatt nézve hd sentinel 100/100 és hdd tune pedig végigment rajta normál tesztben, nincs bad sector.
Frescho: Ezen kívül egy IBM vezérlőm van, ami elvileg modernebb, cache is van rajta+elem, de sehogy sem akarja látni a vinyót, a bios-ban meg azt vettem ki hogy 8gigáig támogatja ezzel a firmware-el, ez egy 36gb 10k rpm-es hdd, Bacsis mestertől, terminálóval, és egy 19160-as karival együtt jött, nála ment.

Az IBM-en megpróbálok biost frissiteni, hátha úgy kezelni fogja. -
snake1977
őstag
Lenne egy kis problémám uraim, adott konfig Abit IS7, 768mb ddr, 7600GS, na és ebbe bedobtam a scsi vinyót, egy ideig megy elindul a telepités, ujraindul, majd mikor pakolja fel a rendszer fileokat, kékhalálozik, nem jut el a windows xp befejezéséig a telepítő, mindig random mód kék halál, vagy újraindul, fura dolgokat művel, a vinyó is néha leáll, majd beindul, már próbáltam ramot cserélni, de nem az a baj, a vinyó is hibátlan a hd sentinel szerint, másoltam is rá, etc. nem tudok tippelni sem mi a probléma, sp3-as xp-t dobék fel, hiren's boot cd-ről bejön a mini xp, ott nincs gond, perpill másik vinyóm nincs (ide vagy sata) de elviekben scsi-val is mennie kéne.
-
snake1977
őstag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Na az sem semmi, én mondjuk egyszer egy 486-os kimostam kerti slaggal, száradt fél napot a napon, és müködött még, bát a vinyót kivettem mosás előtt biztos ami zicher

-
snake1977
őstag
Boldog új évet totyik lakók!

-
-
snake1977
őstag
Ha már zene akkor ez ütős lesz 8-BIT WORLD

-
snake1977
őstag
válasz
telescreener
üzenetére
Persze a smart (ha erre gondoltál) vinyó függő, ha nem tudja akkor nem látható az állapot, érdemes teljesen megformattálni mindenképpen mielőtt rendszert kap.
Nincsmit 
-
snake1977
őstag
válasz
telescreener
üzenetére
Scandisk win95/98 vagy dos alól, de a Norton Disk Docktor gyorsabb.
Scandisknél érdemes a /auto kapcsolóval inditani, mert különben minden egyes bad sectornál visit, de alapjában egy sima dos inditó lemezről bootolva fdisk majd format c:/s /u
ez is megmutatja általában a potenciális bad sectorokat, viszont a nortonnal lehet 100%-ra menni. A HDsentinel látni fogja,de sem teljesitmény sem kondiciós adatot nem fog adni, smart ebben nem hinném hogy lenne, nekem a 420-asomban sincs még. -
snake1977
őstag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Nem csak te vagy peches, én 23ikán jártam így egy Asrock Am2-es lappal, vinyót kellett volna bekössek pluszba a gépbe, amiről majd bootol az op rendszer, szétszedem bekötöm a vinyót, minden csati a helyén, kicsit leporoltam ecsettel mert ált benne a por, a cpu hűtőn, és környékén, majd inditom, és nem ad képet, csak a ventik pörögnek...tápot cseréltem, memóriát, driveok nélkül is próbáltam inditani, tettem bele videókarit, (alaplapiról ment) és semmi... Alaplapot kellett cseréljek, és nem tudtam mit mondani mert mikor áthozták még működött.
Szerencsére öcsémnél elfekvőben volt egy hasonló lap, így "olcsón" megúsztam.
-
snake1977
őstag
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

-
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Nálam ilyen esetben lehet hogy az előző 34 floppy is "megsérülne"

-
snake1977
őstag
válasz
frescho
üzenetére
Az XT-ben 20megás volt, de már nem a nagy 5,25-ös hanem a kissebb beépítő keretes seagate
Elpusztithatatlanok voltak ezek, szétszedtem, a tetejét levettem úgy volt az íróasztalomban 2-3 hétig, rátettem a tetejét és gond nélkül ment még vagy 2hónapot nálam, utána lecseréltem egy 40-esre
A turbó sem volt egyszerü, egy időben jumpert használtam, minek kapcsolgassam
Voltak a digit kijelzős házak amin be kellett jumperelni a frekvenciát amit kijelzett, az még szép mutatvány volt leírás nélkül, mert két egyforma kijelzővel nem találkoztam akkoriban. 
-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Aztakupoláját..én 2003 vagy 2004-be vettem 20gigás IBM-et ugyanannyiért, 1hét alatt bedöglött, akkor még 1hónap volt a gariztatási időszak, de amint megkaptam a zöld utat a levásárolásra, már 30gigás maxtor-t tudtam venni ugyanennyiért, ennyit csusztak lefelé az árak.

Gban: akkor ezért volt olyan bika a 2.0-ás SB kártyám, még hangerő szabályzó potis volt

-
snake1977
őstag
válasz
frescho
üzenetére
Az első "komoly" vinyóm egy 6,4gigás szörnyeteg volt, amd k6-2 3d 450mhz-s proci, és ali chipsetes alaplap társaságában, ez volt az első normálisabb hdd a kezemben, ezelőtt 1,2gigás seagate volt az első ami nagyobb kapacitású volt egy cd lemeznél.

SBPro..ha visszagondolok sokkal erősebb, és erőteljesebb volt ezeknek a régi ISA-s kártyáknak a hangja, mint a mai integrált vackoké. -
snake1977
őstag
válasz
frescho
üzenetére
Én csak a gyakorlati oldalát láttam akkor, 75-ön darabos volt a játék, 100-on viszont hasított, és sokat számított a win95/98 sebességében is, igaz win98 alatt főleg a memória volt a meghatározó tényező (persze akkoriban mikor kiadták a 98-at), 32mb vagy több rammal gyönyörüen futott már. Egy 8mb rammal ékeskedő 5x83 133-asra 320megás hdd-re telepitettük először a próba verziót, mintegy 1,5órán keresztül.

Persze csodáltam akinek akkoriban egy 166-os netán 200 vagy 233-as mmx jutott, az első K6-2 3D szériás amd procikról nem is beszélve. -
snake1977
őstag
Eeegen, jó kis gépek voltak ezek, én még floppy lemezekkel szaladgáltam játékok után, mekkora flash volt mikor az első cd meghajtóm (2,4x sony) meglett, a diablo CG animációját nézve tátva maradt a szám..
Az iDX-2 66-os procim simán elvitte a 80mhz-et, a p75-ösöm pedig azt hiszem a 100-at, milyen komoly gyorsulásnak számított az a pár mhz..
Aztán ott volt még az amd csodafegyvere az 5x86 133-as processzor, ami sok tekintetben (és egy jóféle alaplapban) már megközelitette a p75 szintjét.Szerk.: Silicon image sata kártyát én sem javasolnék, nekem 2portos sata raid van belöle, nem bootol, csak win alól driverezve hsználható.
-
snake1977
őstag
Pont most akartam linkelni én is
[link] -
snake1977
őstag
válasz
wxppro
üzenetére
Nekünk Sens Orion tévénk volt először még fekete fehér, de ahhoz is hozzáértél és úgy váltott csatornát, 4 csatornás volt, utána robbanós color star..ki is gyulladt..sose felejtem el.
Majd távirányítós Orion Vénusz computer, 87-88 környékén.
A Spectrum volt az első "igazi" számítógép a kezem alatt, sajnos microdrive-om nem volt hozzá. -
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Már javasoltam neki hogy cserélje le, mert olcsóbb egy táp, mint egy új konfig, de szerinte felesleges.
Én erre ennyit tudtam mondani neki:"not my business" 
Mondjuk tény elég régóta bírja neki, lehet kifogott egy jobb példányt ő is.
Egyébként sok komoly konfig kerül hozzám abszolút noname tápokkal szerelve, de senki sem akar pénzt áldozni a tápcserére, amíg működik a vas, hiába mondom hogy a gép lelke a táp, ha elszáll vihet magával mindent. Gondolom ez is a mai pénztelenségnek tudható be legtöbb esetben. -
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Szerintem lazán bírná a chifi, nekem a 430-as Sirtec (chifinek is gyárt belsőt) visz egy HD4870-es, egy E5300 2,6 @ 3.12Ghz-re húzott procival,2hdd 1odd, neon+ventillátorok mellett
Ez a táp se mai darab, 2ik éve szolgál nálam, és használtan vettem itt az apróról, 2008-as gyártmány. 
Szerk.: Elvitt 6000+ x2-őt is hd4870-el
wxppro: A Primot mindig ki szerettem volna próbálni, de mégcsak látni sem láttam élőben, én 90-ben egy Sinclair 128k ZX Spectrummal kezdtem.

-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Igen, nem tudtam pl. hogy a hercules monitort nem lehet csak úgy lecserélni egy színes monitorra, írd és mond sík hülye voltam a pc-hez, azt hittem ha veszek 1-2 hónapon belül egy szines monitort csak rákötöm és megy, a 3D gyorsításról meg azt sem tudtam hogy eszik vagy isszák.
Szerencsére össze haverkodtam egy számtek sulis sráccal a melletünk lévő utcából, ő homályositott fel hogy mekkora hülyeséget csináltam, és kezdtem előről mindent. A 286 kimaradt az életemből, a kövi lépcső nekem a 386sx volt. 
-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Én konkrétan egy XT-vel kezdtem, a Hyundai névre halgatott, zöld herculessel, igen retina gyilkos volt
A Barbarian és a 4D blocks csodajátékokkal kezdtem pc-n, sajna a csilli villi NFS III-al csak egy évvel később játszottam, mert akkor semmit sem tudtam a pc-k lelki világáról, ez volt a legolcsóbb, azt hittem olyan mint a C64 mind egyforma belül. 
A hideg zuhany után ami ért, upgradeltem 386sx-re, majd dx4 100-ra, és egy évvel később P75-re 32mb rammal, na ekkor vettem az első 3D-s vga-mat ami egy S3 Savage4-es volt, ezzel már ment az NFS
A CGA-EGA korszak nálam kimaradt, egy 12"-os IBM vga moncsival kezdtem, panasonic képcső, a mai napig nem láttam ilyen szép szineket.
Amúgy hozzám meg a vastelepről kerülnek fincsi dolgok néha, egy ismerős lomtalanitásokra jár, vasat gyűjt, és elviszi a lomokat fuvarban, sokszor kidobálnak s462 komplett konfigokat, meg s478-asokat is, némelyik totál rossz, de akad köztük müködő vagy kis hibás konfig is.
Nemrég egy Asus AM2-es lapot 5600+ procival kaptam, a lap k.o. de a proci megy.
A FU-SI-ről jut eszembe, pont van nálam egy scaleo konfig, csak a hdd hiányzik belőle.
Egy jó laptop néha nekem is elkelne, nemrég hoztak 3db compaq-ot de mind ki volt belezve, persze müködő laposokat nem nagyon dobálnak ki.
-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Pedig az Enermax-ok fincsi tápok, a coolink persze kevésbé megbízható amennyire én tudom, de a codegentől mérföldekkel jobb.

Elkapott a nosztalgia ahogy most emlegetted a vga-kat, még talán meg is van videókazin az az 576kbyte műsor ahol az NFS III hot pursuit-ot bemutatták, és pont az intel 740 videókártyájával, hogy milyen szépen fut pc-n, illetve 3DFX-el is, hogy szebb a konzolos verziónál. (én itt döntöttem el hogy nekem kell egy pc)
-
snake1977
őstag
válasz
benedekco
üzenetére
Pedig a 400-as codegányok már egész megbízhatóak voltak, 12 cm-es nagyventis?
Mert öcsém fél éve cserélte le chifi-re, előtte AMD 6000+ X2 és egy HD4830-ast vitt 2,5éven át, amikor HD4850-re váltott már ki-kikapcsolt a gép, a 4870 toxic megvétele után meg már a bootnál leállt.
Ezt a tápot még én vettem majdnem 4éve.
Érdekesség képpen egy szervizes ismerős azt mondta hogy a model jelzésnél a 3.xx állitólag azt jelenti hogy a belső rész a 300w-os modellé, csak a hűtésen variáltak. -
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
A lényeg hogy ne Vargáné és Tsa. legyen

-
snake1977
őstag
1000-es tua celeron SL5ZF 256k/100mhz, vihető egy 0,5l-es monsterért (zöld), de nem postázok ha valaki Tárnok felé jár és kell neki csörögjön rám, adatlapomon a telszámom, esetleg van még 1100-es fcpga celeron is, szintén monsterért.

Van még 3db noti cpu-m is, SL6FG 1700/512, SL5CH 1000/512, SL6F8 1400/1M, egyben 4k-ért vihető külön 1,5k/db de külön nem postázok.
Retro minimal kedvelőknek s478 p4 (valami fu-si lap agp-s, sd ramos) 1,7ghz-es celeronnal esetleg 3x256 sd is akad bele, vihető 2k-ért a lap+proci.
Érdekel csere is, szinte bármire.
Kicsit off, de retro.
-
snake1977
őstag
Skacok mit találtam...ez pont illik ide a retro totyikba, korabeli pc reklám

[link] -
snake1977
őstag
válasz
sladka_pani
üzenetére
Hali!
Nézd meg a hőfokot, nekem egy k6-2 450-es ugyanezt produkálta, mignem észrevettem hogy a hűtő tűzforró, lecseréltem és azóta is boldog a tulaja. Egy próbát megér.
-
snake1977
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem csak az Abit, nemrég volt nálam egy Asus premium deszka, külön hangkarival, persze itt is forditott pci-ex 1x foglalat volt, nehogy más lapon is lehessen használni a modult.

-
snake1977
őstag
Skacok ugyan nem retro a téma, de itt szólok először a baráti körben.

Van egy teljes készlet gyári Epson patron nálam, csak ki lett bontva, sajnos a haver rosszat vett, 3 szín még csomagolva,a kék ki lett bontva de a zárófólia ép, nem lett gépbe téve, harmadáron, kb az utángyártott árában elvihető 4k-ért.
Az alábbi nyomtatókkal kompatibilis Dura Brite ultra festék:
Epson stylus: S22/SX125/SX420W/SX425W
Epson Stylus Office: BX305F/BX305FW -
snake1977
őstag
válasz
bimbilla09
üzenetére
Első blikkre egy 286-osnak tippelném, mfm vezérlőkártyának tűnik a dupla vezetékes, a szimpla meg floppy vezérlőnek.
De a kollégák precizen beazonositják majd 
-
snake1977
őstag
Nekem Primoval sosem volt dolgom, de pont 92-ben nekem is volt egy 128k-s spectrumon, ez már nem a gumi billentyűs volt, emlékszem mikor zenét próbáltunk szerkeszteni, a "beep" parancsal...
Ezen a gépen játszottam először a legendás "Elite"-el...
Számomra ez volt az igazi (h)őskorszak, amikor még..Ha már hangkártyákról esett szó, lenne egy kérdésem felétek.
A minap a kezembe került egy pci buszos cmi 8738 6CH-LX és MX kártya, az lx-esnél a nyákon lalaposan sporoltak, vagy a design miatt de jól meg van "vágva". Mivel az alaplapi kártyám minőségével nem vagyok megelégedve, gondoltam kipróbálom, hát valami förtelem, mitől van az hogy iszonyatosan ciripel alapzajként ha nincs használatban, mint annak idején a ESS és társai féle, isa-s kártyák? Ezután inkább szenvedtem egy SB live 5.1-el, hivatalos win7 támogatás híján, a kx projectes driverrel. Ezt sem értem, egy professzionális hangzású kártya (számomra) és nincs már supportja a modernebb op rendszerek felé, pedig perfektül használható és mérföldekkel veri a cmi és egyéb kártyákat még mindíg.Szerk.: Amit meg pláne nem értek, a deluxe am2-es lapomon sound max hangchip van (ez eleve rejtély ilyen gyenge minőségű hangchippel felszerelni egy ilyen lapot
), ehhez sem találtam támogatást az asus oldalán, a vistás driverrel meg nem tökéletes, ennyire erőltetik a "tervezett elavulást" itt is...? -
snake1977
őstag
Talán azért DBob mert szerintem az átlag ember nem lát ilyen lapot túl sűrün főleg nem kéz közelből (mint még én sem), pedig több száz alaplap átfutott a kezemen mióta létezik 775-ös foglalat.
Akkor valószínüleg az árfekvése miatt nem kerültem ilyennel kapcsolatba.
Jól gondolom hogy a cnc maró és egyéb ipari gépek megjelenités vezérlője miatt van ISA rajta? -
snake1977
őstag
Ez hihetetlen azt hittem fake az ISA-s lga775-ös lap

-
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Mester ezek a kártyák még jól össze lettek rakva, "drei wetter taft" bírja az időjárást

Nekem egy V7 Mirage-re fáj a fogam, olyan volt az első vlb-s vga-m... még dos alá is driver kellett hogy svga-ban menjen pedig 2megás volt már
Volt már nálam gázolajban fürdött MSI P4-es lap, zuhany alá vágtam forró víz, kevés mosópor...mondom ez tuti nem fog indulni, de hagytam fél napot száradni a napon, és a mai napig mükszik, csak még mindig emlegeti a haver hogy olyan fura szaga van a lapnak...
-
snake1977
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Azzal az S3-assal igazán retro, még emlékszem mikor 2-3 ezer forint, vagy több különbség volt a szimpla s3 virge dx 4megás és a GX2 között, a mai napig nem tudom mivel vagy mennyivel jobb a GX2...

P5N-T deluxe lap, de tényleg szép a hangja, az előző realtekhez képest meg szakadéknyi.
-
snake1977
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Ebben igazad van, el is felejtkeztem róla, pl. nekem a live digital erőteljesebb tisztább basszust küld le a hifi hangfalaira, mint az alaplapi, bár eddig a gyengébb végfok teljesitményére gondoltam, de most hogy emlited...
A mostani lapom meg egy érdekes cucc még, sound max a típusa integrált hangkarinak, de olyan tisztán küldi hogy magam is meglepődtem, a live digitalt meg számüzetésbe küldtem. 
Wav fileokkal nem nagyon próbálkoztam a méretük miatt, mondjuk ebben a témában te vagy a vájtfülü

-
-
snake1977
őstag
válasz
zoltanz
üzenetére
Point of view 7600GT ddr2 8k
Inno3D 7600GT 256mb DDR3 8k talán ez utóbbit érdemes megvenni, a DDR3 ramok miatt, ha jól emlékszem egyébként az inno3D volt az egyetlen gyártó aki a 7600GS kártyáit DDR3-al szerelte fel, szinte azonos teljesítményt hozva a GT kártyákkal.
Pont ebben a korszakban vettem egy Gigabyte-os GS-t, az inno3d "pazar" hűtése végett választottam a passzív kártyát, ha inno-t választom gyorsabb lett volna, és csak egy hűtés csere kellett volna.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Call of Duty: Black Ops 7
- Projektor topic
- PlayStation 5
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jött ki buherált patch stb. hozzá, de nekem xp alatt sosem ment, esetleg win7 alatt is elfut? Mert akkor máris feltelepitem 

Egy nagyon pici házas full AOpen gépben volt ilyenem egy hétig, de ez egy régi sztori.

Kapásból a porszivó csövét oda irányitva kezdtem meg a porolást, de még így is csupa por lett minden, meg pár részen szabályosan belekövült a por kis sarkokba, pci portba stb. nem pici takaritás volt

Mondjuk ezt sosem értettem miért nem ültették át modern környezetbe, hiszen az alap ötlet és a hangulat fenomenális
A turbó sem volt egyszerü, egy időben jumpert használtam, minek kapcsolgassam

), ehhez sem találtam támogatást az asus oldalán, a vistás driverrel meg nem tökéletes, ennyire erőltetik a "tervezett elavulást" itt is...?