Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
Orton96
üzenetére
Én azért választottam, mert ez volt az "új". Neten olvasgattam teszteket, az alapján válaszottam.
Sokat játszok, és elég jó FPS-eket kapok.pl BF3 high- ultra (MSAA nélkül) 1920-ban ~50-60 FPS
dota 2 teljesen maxon AA-val min 60 FPS.
Far Cry 3 is 40-50 körül megy elég szép beállításokkal.Nekem ezek teljesen jók.
GTX650-van van mellette, azt még ipon szuperszerdán vettem 20k-ért.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Orton96
üzenetére
Nekem FX-4100-am van anno szigorúan költségvetési okokból vettem ilyet. Egy TX3 EVO-val felhúztam csak szorzóemeléssel 4.2 GHz-ra (=4170). A négy szál, amit kínál, elegendő a játékokhoz, a magas órajel miatt pedig mérés szerint nem láttam még procilimitet (=100%-os terhelés valamelyik szálon).
A modulos elrendezéstől nem kell tartani, szálanként gyengébb, mint mondjuk egy Intel (árban is "gyengébb"
), de a megfelelően kódolt programok kihasználják/felismerik az összes szálat, mintha 4/6/8 mag lenne.Pl. BF3 motorja kihasználja az FX-eket.
DE mivel aprón már tényleg minimális felárért kapsz 8120-at, amit kb. 4 GHz-re minden gond nélkül húzhatsz, a jövő szempontjából az méginkább ajánlott, bár CSAK játékokban nem kapsz lényegesen több FPS-t, mivel még 4 szálat se használ ki a legtöbb, nem, hogy 8-at.
-
ZS3NI
őstag
válasz
Orton96
üzenetére
6300 itt, úgy éreztem az a legjobb ár\érték arányban. MIndenképp több magosat szerettem volna, mert úgy gondolom megéri, az i5 viszont már 50k-nál kezdődik. Gondoltam belekóstolok az AMD világba.
Nagyon poítiv tapasztalatom van vele.
Gyors, teszi a dolgát.Talán ami nem tetszik az a gyári hűtő. Eléggé fel tud pörögni, néha félek hogy a gépem felrepül a nagy légnyomástól. Hamarosan veszek egy Brocken hűtőt és akkor kész is.

Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Update 11.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de a megfelelően kódolt programok kihasználják/felismerik az összes szálat, mintha 4/6/8 mag lenne.