Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ReKzZz
üzenetére
Elméletileg van lehetőség,de ez azért erősen procifüggő.Ha kifogsz egy jó procit akkor simán meglesz,ha meg nem akkor olyan túlfeszt kell adnod neki amihez komoly lap kell(mondjuk egy Asus Sabertooth 990FX),viszont onnantól meg nem tudod hűteni csak vízzel,stbstbstb...Ördögi kör ez.Az viszont tény,hogy ne felejts el valami komolyabb hűtőt szerezni(ez úgy 10-12 ropi+),mert a Bull nem kicsit forró.
Van külön program,de tuning csak a biosból/uefi-ből az igazi
.lee56:Mit hallottál?Nem mondod,hogy megint kezdik...különben ezért kékültem be,mert feszt húzták-halasztották az egészet,de ez már történelem...
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ReKzZz
üzenetére
A régi lapod nem jó így az csere.Az általad választott lapnak a V1-es verzióját használom,nagyon stabil megbízható lap,de (-as FX alá azért nem egy 12 ropis lapot vennék
Félre ne értsd nagyon jó kis lap,de én is egy X3-asssal használom.Ez egy irodai/htpc lap amiben szépen elketyeg minden sőt kisebb procikat(FX4-FX6) még lehet ésszel húzgálni is benne,de ezzel a lappal ne is számíts 4.5ghz-s eredményekre.Inkább dobj,hozzá még egy kicsit és vegyél egy izmosabb lapot.Asrock 870 Extreme3 R2.0-alatt ne is nézelődj(és még ez sem éppen egy csúcs tuning lap,de azért több a mozgástér és csak 16 ropi).Természetesen ha nem akarsz űber tuningolni,vagy csak egy kis lightos feszemelés lesz 4ghz körül akkor jó lesz az Asus.
-
törölt tag
válasz
ReKzZz
üzenetére
"Proci: -CPU AMD FX-8120 X6 AM3 BOX"
Ez milyen proci? Mert a 8120 az elvileg X8
Amúgy az FX-hez nem AM3 hanem AM3+ foglalat kell.... de a legjobb ha megnézed a gyártó honalpján az alaplaphoz tartozó specifikációknál a CPU supportot!(#11463) kovsol
Válaszírást előbb kezdtem, de késöbb fejeztem be, mert közben telefon volt
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MCDODO T03 fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
Félre ne értsd nagyon jó kis lap,de én is egy X3-asssal használom.Ez egy irodai/htpc lap amiben szépen elketyeg minden sőt kisebb procikat(FX4-FX6) még lehet ésszel húzgálni is benne,de ezzel a lappal ne is számíts 4.5ghz-s eredményekre.Inkább dobj,hozzá még egy kicsit és vegyél egy izmosabb lapot.Asrock 870 Extreme3 R2.0-alatt ne is nézelődj(és még ez sem éppen egy csúcs tuning lap,de azért több a mozgástér és csak 16 ropi).

8 mag vagy 4 modul, de az a hatos szám hogy jött ?