- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
malacka87 #74934 üzenetére
Próba kép:
valamennyi 2017 Decemberinél újabb frissítést szedj le.. az összesítő frissítéseket is ha engedi... (nem tudom most pontosan mely csomagok azok amik okozzák)..mindenesetre volt akinek a fenti dolog megoldotta a fagyás gondját...
sokan tapasztalnak mostanában ilyet.. én is a napokban megkaptam a meltdown és spectre javításokat a 2018 februári összesítővel ... és azóta fagy a gépem... most keresnem kell módot arra, hogy leszedjem amíg MS nem javítja a dolgot.. vagy nem kapcsolja ki amd-n ezen "javításokat"... mert a régi amd-k instabillá válnak tőle.. a régi athlonokkal kapcsolatosan elismerte a hibát az ms és javította, de az FXeket is érinti úgy tűnik, de nem is reagál a felvetésre ezzel kapcsolatosan a microsoft... sokan a vírusirtót okolják, hogy azzal akad össze, de nekem azt leszedve se javult meg... de tégy próbát, hátha neked megjavul úgy hogy nincs fenn vírusirtó max az ms sajátja...
-
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
troll81
addikt
válasz
malacka87 #31775 üzenetére
szia nem nagy a gépigénye szinte semmi
Ajánlott gépigény:
CPU: 2nd Generation Intel Core i5 processor (or greater)
RAM: 4GB RAM
VGA: 1024 MB DirectX 11 compatible graphics card
DX: 11
HDD: 35 GB HD space
Felbontás: 1920×1080
neked simán futni a kell a gépen szerintem -
ViZion
félisten
válasz
malacka87 #31775 üzenetére
HDD-n van? Vagy nem értem, neten nem írják, h nagyon durva gép kellene alá. Esetleg SSD miatt kikapcsoltad a swap-ot, és azt hiányolja? Próbáltad SSD-re rakni?
Pacy: Azzal ne törődj, az a fok nem °C-t jelent, illetve terhelve közelít a valós °C értékhez, de a kupakot nézd, ennyi.
-
kovsol
titán
válasz
malacka87 #6231 üzenetére
azt a cpu eredményt eléggé soknak találom
nekem így néz ki ha alapon van minden
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Filmgyűjtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged