- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Rakd át a windowst energia takarékos módba, lehet már akkor is nagyon veszi fel a frekit.
Beba Snake: lehet ha nem alapból kioktatással és maj' én megmondom micsinájjá hozzáállással indulsz neki, akkor nem ide jut a vita...
Nagyon oksnak adod elő magad és belekötsz valakibe mert kérdez, abból kösz de itt nem kérünk... -
zetor2000
őstag
Ilyen ATX lapokat legjobb ATX házba szerelni.
Én régebben moddoltam pár házat, de nem lettek szépek belül, és általába jól össze is horzsoltam magam itt-ott, néha meg megvágtam magam. Nem túl praktikus ATX-től eltérő méretkategóriában gondolkodni.
Ha márkás, kicsi PC házban gondolkodsz, akkor sok összetevős lesz a probléma...
Ha a táp tévedésből ATX kiosztású, akkor nem elég a benne lévő alkatrészeknek. Ha nem ATX kiosztású, akkor jön az, hogy viszont egy ATX táp nem fog beférni, vagy befér, de életveszélyes, mert le kell bontani a táp burkolatát. Ha be is fér, akkor az alaplap, meg a többi nem fog beférni. Nem fér be a toronyhűtő... de! mondjuk van kéznél olyan, ami bemegy...
OK, belemegy a lap és a táp is, de egy periféria nyílás se a jó helyen van... vágni kell az ATX hátlapnak, és a kártyáknak is helyet... Ehhez kell:
-idő
-kedv
-kézügyesség
-műhely sem árt, meg sok minden szerszám
Ha egyik sincs jelen egyidőben, egy tré valami lesz belőle. Tudom, csináltam. Ha nincs szerszám, akkor pénz is kell, hogy vehess a pénzből szerszámot. De abból a pénzből majdnem kijön egy szép, fekvő ATX ház, amivel a fentiek elkerülhetőek. Vannak szép, "lapos"(abb) házak, csak nem az olcsóság a jellemzőjük. -
Beba Snake
aktív tag
" lenovo m72e dt 3596" Ez egy Brand gép. Lenovo, Dell, HP olyan megoldásokat használ, ami csak a saját háziszabványukkal működik. Alaplaprögzítési furatok helye és módja is eltér a szabványtól a táp is eltér a szabványtól. A ház összes mérete eltér a szabvány házaktól.
De én minek is írok, mert szerinted:
"nemnormális, kibannolt, rosszindulatú szerencsétlenség vagyok, aki nem szerelt semmit és még visszaolvasni sem képes."Nem te vagy véletlenül RGB felhasználó a HWSW fórumról, aki legalább 50 db bant gyűjtött be és állandóan visszaregisztrált?
-
Beba Snake
aktív tag
Attól hogy te mikor regisztráltál nem fogok hajbókolni.
Én 2002-ben regisztráltam a terminal.hu -ra és a hwsw.hu -ra. A terminál megszűnt, a HWSW-n pedig a fórum szűnt meg. Ide meg regisztráltam, amikor regisztráltam.A lapom és a procim is ott van az előző hsz.-emben, hiszen te olyasmit akarsz szétgányolni. Ha Asrock lapot és FX-4100-at köszörülsz szét fel sem veszem. De egy olyat, mint az enyém?
Hát frankón felment bennem a pumpa.
Kettőnk közül meg én vagyok az intelligensebb, mert nem úgy viselkedek, mint egy éretlen kamasz, aki nyilvánosan világgá kürtöli, hogy milyen baromságra készül.
30 éve javítok/szerelek építek gépeket, minden procit tuningolok ésszerű határokig.
Tuningban, értelmes dolgokban szívesen segítek, de baromságokban nem. -
Beba Snake
aktív tag
" 500gzh" Ez milyen mértékegység?
1000MHz (ezer megaherz) = 1 GHZ (egy gigaherz). Ne idegesítsél már!
Csináltál már ilyet egyáltalán? Az alaplapon kialakított rögzítési furatok szabványos elhelyezkedésűek. Bármilyen barkácsolás csak ront a helyzeten és lesz egy szétforgácsolt régi házad egy tönkrement alaplapod stb.
A 970A-UD3P max miditorony házba fér be, mATX-be nem. Inkább add el az FX-8320-szal együtt - lesz rá vevő ide a rozsdás bökőt.Gombokért vegyél egy 780G csipes mATX lapot, abba bele egy Athlon II X4 640 procit. Nem kell butítani, az is spórol szépen az energiával és baromi könnyű hűteni.
------------
De tudod mit? A te cuccod, azt csinálsz vele amit akarsz, felőlem fejszével is szétverheted, engem már az sem érdekel. -
Beba Snake
aktív tag
Az egy ATX méretű lap. Hogyan rakod be "minipc" házikóba? Fűrésszel levágod a felesleget?
Az FX-8320-nak 3500MHz az alapórajele, a CnQ viszi le 2200->1400MHz-re amikor szinte nincs terhelés. A 8-ból van amikor 6mag magonként 0,5% terhelést is kap.
Fix 500MHz-re állítva és 4 magot (2 modult) letiltva egy használhatatlan szar lesz belőle.Inkább egy AM3-as Athlonnal kisérletezzél.
-
mtomi95
senior tag
-
-
erer1000
őstag
1400-on szerintem nagyon nyöszörgő lenne a dolog.
Ha van konnektoros fogyasztás mérőd, szerintem próbáld ki hogy 8mag 1400-on használat közben mennyit eszik, DC-zve, illetve mennyire megy "jól" .
Majd egy olyat is kipróbálnék én hogy 4 magot letiltasz, és 4 mag ami marad azt egy kényelmesebb 2000-2400MHz-en , szinten DC-zve leteszteled mennyit eszik.
Mert szerintem ha mini pc, akkor böngészés, 1-1 ilyen olyan app, esetleg kis szerver app, de a 8 magot nagyon nem használná ki, és kevesebb de gyorsabb mag áldottabb lenne
-
DraXoN
addikt
nem tudom mivel lehetne elérni 500ghz-es tempót :\ ... minden rekordot megtöntenél vele az viszont biztos.
na jó, ez nyílván elírás
az alap órajele a cpunak 1400mhz, igazából ott már eléggé hűvös (és nincs sok ereje), azzal is lehet futni egy kört jó-e.. lejjebb én mondjuk sose próbáltam anno. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest