- Fórumok
- Processzorok, tuning
- AMD FX
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
=HG=
addikt
-
Asbee
veterán
-
=HG=
addikt
-
Asbee
veterán
-
Borokafa
őstag
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
-
jimmy87
tag
-
Asbee
veterán
-
DeadMeat
nagyúr
71 fok a 6xxx szériának a max AMD szerint.
miresz: Értem, feljebb még nem próbáltam megmondom őszintén, ez a küszöb nálam feszben, így még a gyári alatt van, de órajelben +700 mhz. Ami érdekes, mert majd 2 tizedel kevesebb kell a gyári értéktől a 3600mhz-hez, a négyezerhez meg alig pár századdal kevesebb.
-
DeadMeat
nagyúr
-
SPeti1984
senior tag
-
SPeti1984
senior tag
Azt megnéztem még, hogy a biosba a CPU ventinél FULL ON van beállítva nem pedig AUTO. És hát kipróbáltam az ASRock eXtreme Tunerra a level 10-es szintről levettem level 9-re és egyből elhallkult. Szóval lehet biosban csak átkéne tennem autora és jó is lenne? Igaz ujraindítottam a gépet és 3 sipolás volt és nem indult a gép. Tápot hátul kihúztam pár pillanatra vissza és most jó pedig már paráztam de hál isten semmi gond, viszont most újra hangos a venti mert visszaállítottam a korábbi állapotra.
-
Pug
nagyúr
-
Altair77
tag
Nem akarlak elkeseriteni de az ext 3 nagyon nem jó tuningra nekem is az volt először a 8120 mellé és nagyon csúnyán elhasalt a lap már 4Ghz-en erre mondta a sok okos,hogy jaaaj persze anti tuning lapot fogtam...havernak ugyanúgy ext3 van és pontosan ugyanaz a hiba lépett fel nemtudom lehet,hogy a 6xxx-es szériánál nem lesz gáz de ha valaki lap vásárlásán gondolozik és 8xxx procin akkor messzire kerülje el és ez minden 4+1 fázisú lapra vonatkozik mert nem jó a tápellátás és brutálisan melegszik a cpu...miután beruháztam egy 990Fx sabertoothra (8+2 fázis + digivrm ) gyönyörűen vette az alulfeszelt tuningot és stressz teszt alatt a kupak 60 fok volt maximum a magok pedig 45-48 fok körül szóval nem kell vizhűtés és más mágia csak egy jó lap ami ad rendesen kakaót a cpunak...viszont az asrock mellett legyen mondva hogy a tuning résztől eltekintve egy kiváló lap és ár érték arányban az egyik best!
-
stratova
veterán
-
Pug
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
soultrapp
senior tag
-
Asbee
veterán
-
Asbee
veterán
-
Pug
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
-
Pug
nagyúr
-
soultrapp
senior tag
csáó!igen a szorzót szoktuk emelni.
de szerintem az apm-et is kikapcsolhatod,ha már úgy is húzod ne az fogja vissza.
természetesen,ha húzod nő a fogyasztás is.
azért 3.8nál nemárt egy stabilitás tesztet futtatni.
nem emlékszem pontosan meddig lehet emelni fesz emelés nélkül. -
frescho
addikt
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Lavidaloka
aktív tag
Az órajelet akkor veszi vissza a CnQ mert épp üresen jár,de a Prime alatt azért veszi vissza mert már túlterheli a lapot....

Épp tegnap említettem,hogy ha droppol akkor tutira gyenge már hozzá a deszka....
De hogyha gondolod akkor nyugottan gyere el,...és megmutatom neked hogy kell
CNQ,APM,..és stb minden védemi csodák mellett terhelve is egyfolytában tartani pl a 4Ghz-et....
-
MrM94
addikt
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Asbee
veterán
-
akela91
addikt
-
bandika0626
senior tag
-
bandika0626
senior tag
-
dunc
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
-
lee56
őstag
-
frescho
addikt
A gond nem a hangossag, hanem az, hogy amikor belefut a thermal limitbe, akkor visszaveszi 1400MHz-re. Bar most a huvosben jol szellozo haznal ez nem annyira fenyeget, ha nincs tuning. De ha megis, akkor ilyenkor jatek alatt pillanatokra megugrik a kepek kozotti kesleltetes, ami nem igazan kellemes.
TX2 alapfeszes tuninghoz mar kb. eleg a 4100-hoz es sokkal halkabb egy normalis ventivel, mint a gyari huto.
-
VIT
csendes tag
-
Asbee
veterán
Azért ne már alapjáratról vonjunk le következtetést. Tolj rá majd LinX-et és szörnyülködj.

(#12769) Lavidaloka: Az hogy te esküszöl, hogy "qwjó" az szakmailag nem állja meg a helyét. Az viszont hogy egy hulladék az szakmailag be van bizonytíva és millió példa van rá. Attól, hogy te a saját vagyonodat kockáztatod és még büszke is agy rá, attól ne mond hogy elég és ne is ajánld.
-
frescho
addikt
-
Lavidaloka
aktív tag
-
VIT
csendes tag
-
DeadMeat
nagyúr
-
Zsocó
aktív tag
-
kovsol
titán
-
miresz
veterán
-
dergander
addikt
-
dergander
addikt
-
miresz
veterán
-
Borokafa
őstag
-
miresz
veterán
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
-
kovi831
aktív tag
Elnézást kegyetlenül OFF topic:

Németül még meg lehet tanulni, ha az angolok "nem tetszenek".
Nem olyan vészes nyelv.Én ezért is mondtam, hogy 1-2 év, mert angolul is meg németül is tudnom kell egy bizonyos szinten, alapfok azért kevés. No meg arról nem beszélve, hogy már megint a németek "uralkodnak".Egyik haverom téglákat vég szét, átszámítva 500 rugót kap havonta.És innen egy köpésre dolgozik, Ausztriában...stb. Igaz tolmácsként is jól tud...
-
miresz
veterán
-
Asbee
veterán
-
dergander
addikt
-
Asbee
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegyik kérdésedre választ találsz 1 perc alatt.

ott throttlingol a proci...biztos nem jokedvebol veszi vissza szerintem...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép lenne.