Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz
krisz4b70 #67428 üzenetére
Valószínűleg még csökkenni is fog az a bizonyos villanyszámla most majd, főleg ha szerencsés vagy és jól tuningolható, kevés plusz feszültség igényű procit fogsz ki. De a 8300-as széria vagyis a Visherák alapból is minden szempontból jobbak kicsit mint az előd 81xx, tehát, fogyasztásuk hőtermelésük alacsonyabb, azonos órajelen viszont erősebbek, és tuning hatására is kevésbé száll el a fogyasztás, mert javítottak a CPU felépítésén.
És +1 a 8350-re 30k-ért abszolút best buy. Anno az én 8320-am 35-40 volt kb, és nekem is átlagnál több feszt kér tuninghoz, ahogy néztem itt az eredményeket.
Jahh jut is eszembe kiváncsi voltam az új 8320E-k mennyire tuningolhatóak. Még nem nagyon láttam beszámolót róluk itt, leviske vagy valaki bevállalja?
Nem kell novellát írni, csak röviden; milyen feszültséggel, mennyit megy, hogy melegszik stb, érdekelne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- i7-4770K - FOXPOST az árban
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest